وزارت کشور سوریه؛

مسئولیت فرار داعش از زندان ، با نیروهای قسد است

جهان

141573
مسئولیت فرار داعش از زندان ، با نیروهای قسد است

وزارت کشور دولت موقت سوریه با صدور بیانیه‌ای نیروهای قسد را مسئول فرار یا آزادی عناصر داعش از زندان‌ها دانست

ایران آنلاین: وزارت کشور دولت موقت سوریه در مورد فرار یا آزادی اعضای گروهک تروریستی داعش از زندان‌های استان «الحسکه» امروز سه‌شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای کُرد دموکراتیک موسوم به (قسد) مسئول فرار داعش از زندان‌ها است.

به گزارش تسنیم، در این بیانیه آمده است: ما قسد را مسئول کامل هرگونه فرار یا آزادی عناصر داعش از زندان‌های تحت کنترل آنها، به ویژه آنچه در زندان الشدادی رخ داد، می‌دانیم.

وزارت کشور دولت موقت سوریه آزادی یا فرار عناصر گروهک تروریستی داعش از زندان‌های سوریه را نقض امنیتی جدی دانست که امنیت سوریه، منطقه و بین‌المللی را تهدید می‌کند.

در ادامه آمده است: ما قاطعانه مخالفت خود را با تلاش‌های قسد برای استفاده از پرونده زندانیان داعشی به عنوان ابزاری برای باج‌گیری سیاسی و امنیتی علیه دولت سوریه اعلام می‌کنیم.

وزارت کشور دولت موقت سوریه تأکید کرد که این تلاش‌ها مشخص و هدف آن ایجاد هرج و مرج و تهدید امنیت غیرنظامیان است.

گروه کُردی موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) دیروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کردند که مسئولیت حفاظت از زندان الشدادی، که محل نگهداری تعداد زیادی از اعضای گروه تروریستی داعش است، دیگر بر عهده آن‌ها نیست. این ادعا در پی حملات مکرر عناصر گروه جولانی از صبح امروز به این زندان مطرح شده است.

بر اساس اظهارات قسد، زندان الشدادی در مجاورت جغرافیایی حساسی واقع شده و تنها دو کیلومتر با یکی از پایگاه‌های اصلی ائتلاف بین‌المللی به اصطلاح ضد داعش به سرکردگی آمریکا فاصله دارد.

این نیروها  اشاره کردند که چندین مرتبه از ائتلاف (آمریکا) دعوت شده است تا مسئولیت امنیتی این مرکز نگهداری عناصر خطرناک را بر عهده بگیرد، اما این درخواست‌ها تاکنون بی‌پاسخ مانده است.

در پایان بیانیه، قسد صراحتاً اعلام کرد: تأکید می‌کنیم که زندان الشدادی دیگر تحت سیطره نیروهای قسد قرار ندارد.

این اعلامیه زنگ خطر جدی را درباره احتمال وقوع فرار جمعی تروریستهای زندانی داعش و برهم خوردن ثبات منطقه به صدا درآورده است.

اخیراً قسد از درگیریهای شدید با نیروهای جولانی در اطراف زندان الاقطان در الرقه خبر داد،‌جایی که تروریستهای داعشی سالها در آنجا زیر نظر قسد، زندانی بودند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان