وزیر راه و شهرسازی:

بیش از ۴ هزار کامیون در حال تخلیه کالاهای اساسی از بنادر است

دولت

141648
بیش از ۴ هزار کامیون در حال تخلیه کالاهای اساسی از بنادر است

وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۴۰۰۰ کامیون در حال تخلیه کالاهای اساسی از بنادر هستند و با این روند در حال نزدیک شدن به رکوردهای دوران جنگ ۱۲ روزه هستیم.

ایران آنلاین: فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در حاشیه یازدهمین نشست کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۴ هزار کامیون در حال جابه‌جایی کالاهای اساسی از بنادر مختلف با هدف رساندن این اقلام به دست مردم در اقصی نقاط کشور هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، صادق افزود: تعداد کامیون ورودی به بنادر برای تخلیه کالاهای اساسی در حال نزدیک شدن به رکورد دوران جنگ ۱۲ روزه است.

یازدهمین نشست کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم به منظور بررسی روند تأمین کالا و اطمینان از دسترسی مردم به کالاها با حضور وزرای راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین رئیس کل بانک مرکزی امروز سه‌شنبه ۳۰ دی ماه برگزار شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت