مراکز اداری و آموزشی چهارمحال و بختیاری فردا اول بهمن تعطیل شد

استان‌ها

141676
مراکز اداری و آموزشی چهارمحال و بختیاری فردا اول بهمن تعطیل شد

بنا به مصوبه ستاد مدیریت بحران استان، کلیه ادارات و مؤسسات دولتی، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ها در سراسر استان چهارمحال و بختیاری، روز چهارشنبه اول بهمن‌ تعطیل اعلام می‌شود.

ایران آنلاین: بر اساس گزارش سازمان هواشناسی و پیش‌بینی تداوم برودت هوا در روزهای آینده و بنا بر مصوبه ستاد مدیریت بحران استان، همه ادارات و مؤسسات دولتی، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌ها در سراسر استان چهارمحال و بختیاری، روز چهارشنبه اول بهمن‌ تعطیل خواهند بود.
 
این تعطیلی شامل مراکز درمانی، امدادرسانی، انتظامی و خدماتی و شعب کشیک بانک‌ها نخواهد بود و این مراکز طبق روال معمول به ارائه خدمات ادامه می‌دهند.
 
زمان‌بندی ادامه امتحانات مدارس متعاقباً از سوی ادارات آموزش‌وپرورش و مدارس به اطلاع دانش‌آموزان و اولیای آنان خواهد رسید.
 
همچنین از کلیه ادارات و مؤسسات دولتی درخواست می‌شود نسبت به خاموش کردن سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در روز تعطیل اقدام کنند.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها