جزئیات شبکه ضدامنیتی منهدم شده توسط اطلاعات سپاه در کرمان

استان‌ها

141737
جزئیات شبکه ضدامنیتی منهدم شده توسط اطلاعات سپاه در کرمان

روابط عمومی سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به جزئیات یکی از شبکه های سازمان یافته تلفیقی منهدم شده توسط سازمان اطلاعات سپاه اعلام کرد: شبکه مذکور متشکل از عناصر وابسته به محور آمریکایی صهیونی بوده که در اغتشاشات و آشوب های استان نقش اساسی داشته اند.

ایران آنلاین: در اطلاعیه روز چهارشنبه روابط عمومی سپاه ثارالله استان کرمان آمده است: این شبکه ضدامنیتی از روز ۱۶ دیماه پس از اظهارات رئیس جمهور آمریکا و فراخوان پهلوی ملعون توسط ۳۹ نفر از لیدرهای فعال و وابسته به گروههای معاند سلطنت طلب در استان در شبکه های اینستاگرام و تلگرام تشکیل شده و با عضوگیری از اراذل اوباش، گروههای زیرزمینی ضدفرهنگی و ضددین مانند عرفان های کاذب، شیطان پرستی و شرکت کنندگان در پارتی های مختلط و جشن هایی مانند هالوین و غیره اقدام به تشکیل ۵۰ گروه و تیم خرابکار در شهرستان های کرمان، رفسنجان و سیرجان کرده بودند.

به گزارش ایرنا، این اطلاعیه می افزاید: لیدرهای این شبکه که غالبا از متمولان و سرمایه داران مناطق مرفه نشین شهر کرمان بوده و ارتباطات متعددی با رسانه ها و فعالان معاند خارج کشور داشته اند، با پرداخت پول و وعده های واهی اقدام به اجیر کردن مزدورانی از اراذل اوباش و حتی اتباع افغانی مستقر در مناطق حاشیه ای شهرهای کرمان، رفسنجان و سیرجان کرده بودند که ماموریت این مزدوران حضور با سلاح سرد و گرم در آشوب ها، تخریب اموال عمومی، درگیری با مأموران و پیشبرد پروژه کشته سازی در بین مردم بوده است.

روابط عمومی سپاه ثارالله استان کرمان تاکید کرد: توزیع سازمان یافته، گسترده و رایگان موادمخدر، روانگردان و مشروبات الکلی در بین تیم ها و عناصر خرابکار حاضر در میدان به منظور بالابردن سطح خشونت و درگیری جزو دیگر اقدامات سرشبکه های این گروه ها بوده است.

این اطلاعیه خاطر نشان کرد: با اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده همه اعضای شبکه مذکور شناسایی و علاوه بر دستگیری ۲۲ نفر از لیدرها با تشکیل پرونده قضایی تاکنون با ۱۲۵ نفر از اعضا برخورد متناسب صورت گرفته است، علاوه بر این چندین خانه تیمی که برای ساخت کوکتل مولوتوف و سازماندهی آشوبگران در کانون های اغتشاش تعیین شده بود کشف و اقلام مجرمانه ضبط شده است.

روابط عمومی سپاه ثارالله کرمان در اطلاعیه ادامه داد: علاوه بر این، برخی واحدهای تجاری و صنفی عضو این شبکه در محدوده های اغتشاش که اقدام به خدمات دهی و پشتیبانی از آشوبگران کرده و تعدادی نیز مستقیما در اغتشاشات نقش داشته اند نیز شناسایی شده و با تشکیل پرونده قضایی، برخورد قاطع و پشیمان کننده ای با آنان صورت خواهد گرفت.

این اطلاعیه بیان کرد: در پایان ضمن تشکر از همکاری بی نظیر مردم عزیز در ارسال گزارشات به ستاد خبری ۱۱۴ سازمان اطلاعات سپاه، به اطلاع می رساند جزئیات سایر شبکه های تروریستی و جاسوسی منهدم شده در قبل، حین و بعد از اغتشاشات به زودی منتشر خواهد شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها