شهرداری مشهد ۳۰ همت از دولت طلبکار است

استان‌ها

142248
شهرداری مشهد ۳۰ همت از دولت طلبکار است

معاون مالی و پشتیبانی شهردار مشهد از بدهی ۳۰ همتی دولت به شهرداری مشهد خبرداد.

ایران آنلاین: علی قناویزچی، معاون مالی شهردار مشهد در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: بسیاری از وظایف شهرداری مشهد برای خدمت رسانی به مردم در حوزه تکالیف دولتی است و شهرداری مشهد از دولت ۳۰ همت طلبکار است؛ بر اساس آخرین پیگیری ها کمتر از ۱۰ درصد تایید شده است و البته هیچ پرداختی دولت به شهرداری مشهد نداشته‌است.

وی گفت: سال ۹۸ شهرداری مشهد ۳۰ همت بدهی را به دولت اعلام کرده است اما هیچ اراده ای برای پرداخت آن نبوده است؛ منصفانه است که مجلس و هیات دولت پیش بینی ردیف بودجه برای این بدهی و ادامه ی خدمت رسانی ها را در نظر بگیرد.

وی همچنین از برگزاری نخستین نمایشگاه تخصصی زمین، مسکن و فرصت های ساخت‌وساز مشهد خبر داد‌.

ویژه ترین بسته تشویقی شهرداری ارائه شد/حذف بهره برداری موقت از سال آینده

در بسته ویژه فجرانه ویژه ترین امتیازات به جهت رونق ساخت و ساز از جمله تخفیف و تسهیل نحوه پرداخت، رفع موانع و موضوعات زمین و مسکن و...در نظر گرفته شده و این بسته با همراهی بخش های مختلفی تهیه شده است.

 قناویزچی عنوان کرد: شهرداری مشهد با انجام اقدامات کارشناسی گام مهمی در جهت رونق ساخت و ساز و رفع موانع این حوزه برداشته است که در کشور پیشگام محسوب می شود.

وی افزود: بند ششم از محورهای هشت گانه رونق ساخت و ساز و توسعه سرمایه گذاری با هدف توجیه پذیری ساخت است که بتواند سرمایه گذاری در این حوزه را افزایش داده و به آبادانی شهر کمک کند.

قناویزچی تاکید کرد: تمام سعی و تلاش ما بر این بوده تا ساخت و ساز را در حد توان خودمان رونق بخشیم و به سمت حداکثر اقتصادی شدن این صنعت برای سرمایه گذار برویم.

وی خاطر نشان کرد: مشهد را به پنج پهنه تقسیم کردیم و اصلاحاتی را در پهنه هایی که بدلیل نبودن صرفه اقتصادی فعالیتی نمیشد، انجام دادیم.

معاون شهردار ادامه داد: تا پایان دی ماه عوارض نوسازی شامل تخفیف بود که این مصوبه برای عوارض نوسازی جزو معدود مصوباتی است که دامنه فراگیری دارد و برای عموم مردم است یعنی هر کسی که یک سکونت گاه در سطح مشهد داشته باشد می تواند از این امتیاز استفاده کند .

وی ادامه داد: برای سال جاری همیشه ۱۰ درصد جایزه خوش حسابی وجود داشت که شامل عوارض معوقه نمی شد اما امسال لایحه را به شورا بردیم و برای معوقات سال گذشته سی درصد و برای عوارض سال جاری تا چهل درصد تخفیف یا جایزه خوش حسابی در نظر گرفتیم که ابتدا تا پایان دی ماه بود، اما تا پایان بهمن ماه تمدید شد.

قناویزچی همچنین با اشاره به طرح تفصیلی شهر مشهد گفت: مصوبه ای برای پرداخت عوارض تجاری موقت نداریم و در سال آینده چنین مجوزی صادر نخواهد شد.

وی افزود: در بسته فجرانه بسیاری از موانع برطرف شده است که یکی از موانع در حوزه اقامتی و مجموعه پذیرایی برای زائران بود که ضوابط اصلاح و مصوب شد. امکان بازنگری در آرای قلع ساختمان‌ها نیز اتفاق بزرگی دیگریست که در این بسته، تسهیل و کمک در پرداخت عوارضات، افزایش و ارتقای ضوابط شهرسازی، رفع موانع و موضوعات زمین و مسکن و سرمایه‌گذاری توجه شده است.

معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد ادامه داد: این بسته ویژه از ابتدای بهمن‌ماه بارگذاری شده است و شهروندان می‌توانند هم از تعدادی بسته‌هایی که ماه‌های گذشته وجود داشت و تمدید شده است، و هم آیتم‌های جدیدی که اکنون اضافه شده تا پایان بهمن‌ماه استفاده کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها