وزیر خارجه ترکیه درباره ماجراجویی آمریکا:

شروع دوباره جنگ با ایران اشتباه است

سیاست

142752
شروع دوباره جنگ با ایران اشتباه است

هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه با تاکید بر اینکه حمله آمریکا به ایران اشتباه است، از واشنگتن خواست تا پرونده‌های مرتبط با تهران را «یکی یکی» حل کند.

ایران آنلاین: فیدان در گفت و گویی با شبکه خبری الجزیره هشدار داد که حمله ایالات متحده به ایران «اشتباه» خواهد بود. وی از واشنگتن و تهران خواسته است تا مسائل خود را به صورت دیپلماتیک و تدریجی حل کنند.

به گزارش ایرنا، فیدان در این مصاحبه که بخش‌هایی از آن روز چهارشنبه پخش شد، خواستار همکاری منطقه‌ای شد، در حالیکه آمریکا با تحرکات نظامی در منطقه به دنبال جنگ افروزی است. وزیر خارجه ترکیه هشدار داد: شروع دوباره جنگ اشتباه است.

با وجود تنش آفرینی‌های آمریکا، فیدان اظهار داشت که هنوز هم امکان دستیابی به یک راه‌حل دیپلماتیک وجود دارد. این دیپلمات ارشد ترکیه افزود: ایران آماده مذاکره مجدد در مورد پرونده هسته‌ای است.

فیدان خاطرنشان کرد: توصیه من همیشه به دوستان آمریکایی این است که پرونده‌ها را یکی یکی با ایران ببندید. با هسته‌ای شروع کنید، آن را ببندید، سپس به سراغ پرونده‌های دیگر بروید.

وزیر خارجه ترکیه اضافه کرد: اگر همه آنها را به عنوان یک بسته در نظر بگیرید، هضم و پردازش واقعی آن و عبور از این مرحله برای دوستان ایرانی ما بسیار دشوار خواهد بود.

این دیپلمات ارشد ترکیه افزود که با وجود ایدئولوژی‌ها، گرایش‌ها و فرقه‌های مختلف، کشورهای منطقه باید در چارچوب نظام ملت-دولت با هم همکاری و مشارکت کنند.

دولت دونالد ترامپ ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» و ناوهای همراه آن را از جمله شناورهایی که به موشک‌های کروز مجهز هستند، به خاورمیانه اعزام کرده است. همچنین چندین اسکادران جنگنده F-۱۵E در اردن مستقر شده‌اند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست