بارش برف و باران در برخی از محورهای مواصلاتی کشور

جامعه

144509
بارش برف و باران در برخی از محورهای مواصلاتی کشور

جانشین پلیس راه راهور فراجا از بارش برف و باران در برخی از محورهای مواصلاتی کشور خبر داد.

ایران آنلاین: سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا، در تشریح آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور در روز چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴، از ترافیک نیمه‌سنگین در محور چالوس و برخی مقاطع آزادراه تهران–شمال خبر داد.
 
به گزارش مهر، وی اعلام کرد: در حال حاضر محور چالوس در مسیر جنوب به شمال، حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه با ترافیک نیمه‌سنگین مواجه است. همچنین در آزادراه تهران–شمال در مسیر جنوب به شمال و محدوده تونل شماره ۱۸ نیز ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است.
 
جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به شرایط جوی کشور افزود: در برخی از محورهای استان اردبیل بارش برف و باران جریان دارد و رانندگان لازم است با رعایت قوانین و مقررات و تجهیز خودروهای خود به وسایل ایمنی زمستانی، با احتیاط بیشتری تردد کنند.
 
سرهنگ محبی همچنین از انسداد تعدادی از محورهای غیرشریانی خبر داد و گفت: محورهای پونل–خلخال، هشتگرد–طالقان، تکاب–ایرانخواه، کوثر–خلخال و پاتاوه–دهدشت تا اطلاع بعدی مسدود هستند.
 
وی درباره محورهای دارای انسداد فصلی نیز تصریح کرد: محورهای گنجنامه–تویسرکان، سروآباد–پاوه (گردنه تته)، سی‌سخت–پادنا در مسیر رفت و برگشت و محور وازک–بلده به دلیل شرایط فصلی همچنان مسدود هستند.
 
جانشین پلیس راه راهور فراجا از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها مطلع شوند و با مدیریت زمان سفر و رعایت فاصله طولی، از بروز حوادث احتمالی جلوگیری کنند

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه