ترامپ: به هر شکل ممکن با ایران به توافق می رسیم

جهان

145655
ترامپ: به هر شکل ممکن با ایران به توافق می رسیم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی اظهارات متناقض خود مدعی شد: به هر شکل ممکن با ایران به توافق دست خواهیم یافت.

ایران آنلاین: ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا «ایرفورس وان» در اظهاراتی متناقض مدعی است که ظرف ۱۰ تا ۱۵ روز آینده درباره ادامه دیپلماسی در قبال ایران تصمیم خواهد گرفت و این مدت را برای دستیابی به توافق کافی دانست.

به گزارش ایرنا، وی مدعی شد: «یا با ایران به توافق می‌رسیم یا توافقی که می‌خواهیم را به‌دست خواهیم آورد. فکر می‌کنم ۱۰ تا حداکثر ۱۵ روز کافی باشد.»

رئیس جمهوری آمریکا با تکرار ادعاها و تهدیداتش مدعی شد که در صورت عدم توافق «اتفاقات بسیار بدی برای آنها خواهد افتاد» اما توضحی درباره آن نداد.

وی پیش از این نیز، روز پنجشنبه به وقت محلی در نخستین نشست هیات صلح غزه در واشنگتن با بیان اینکه صلح دشوار است، ادعا کرد: باید با ایران به توافق معناداری دست یابیم.

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «اکنون زمان آن رسیده است که ایران در مسیری که کار ما را تکمیل می‌کند، به ما بپیوندد. اگر به ما بپیوندند، عالی خواهد بود. اگر نپیوندند هم عالی خواهد بود، اما مسیر بسیار متفاوتی پیش رو خواهیم داشت.»

ترامپ با بیان اینکه «آنها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند و این موضوع به آنها خیلی محکم گفته شده است»، افزود: «اکنون ممکن است مجبور باشیم یک گام جلوتر برویم. شاید هم اینطور نباشد. شاید به توافقی دست پیدا کنیم. شما احتمالا در 10 روز آینده از نتیجه مطلع خواهید شد.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان