پاکستان خود را یک ذینفع کلیدی برای کمک به تنش‌زدایی میان ایران و آمریکا دانست

جهان

146300
پاکستان خود را یک ذینفع کلیدی برای کمک به تنش‌زدایی میان ایران و آمریکا دانست

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان بر تعهد کشورش برای ایفای نقش سازنده در کاهش تنش‌های منطقه‌ای تاکید کرد و گفت که اسلام‌آباد خود را یک ذینفع کلیدی برای کمک به حل اختلافات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده می داند.

ایران آنلاین: سناتور محمد اسحاق دار طی سخنرانی در مجمع حکومتداری پاکستان که امروز با حضور نخست وزیر و سایر مقامات ارشد این کشور در اسلام‌آباد گشایش یافت، دیدگاه دولت پاکستان را پیرامون معیشت پاکستان، همکاری‌های تجاری خارجی، تحولات منطقه‌ای و مسائل بین المللی تشریح کرد.
 
به گزارش ایرنا، وی درباره ایران چنین گفت: در رابطه با تحولات جاری در مورد ایران، پاکستان به عنوان یک کشور همسایه و برادر، یک ذینفع کلیدی است.
 
اسحاق دار با استناد به رایزنی‌های تلفنی مستمر خود با وزرای خارجه ایران و آمریکا طی ماه‌های اخیر، تاکید کرد: ما متعهد به ایفای نقش سازنده در کاهش تنش‌ها از جمله از طریق دیپلماسی سطح بالا هستیم.
 
وی افزود: من شخصاً در ماه‌های اخیر بارها با مارکو روبیو وزیر امور خارجه ایالات متحده و سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران، صحبت کرده‌ و از دیپلماسی، گفت‌وگو، انعطاف‌پذیری و ضرورت یک راه‌حل مصالحه‌آمیز حمایت کرده‌ام.
 
وزیر خارجه پاکستان گفت: ما به همکاری با همه طرف‌های ذینفع برای ارتقای حل و فصل مسالمت‌آمیز مسائل و تقویت صلح و امنیت منطقه‌ای ادامه خواهیم داد.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان