فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

استان‌ها

146475
فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

هواشناسی مازندران با اشاره به عبور موج از تراز میانی جو و شمالی شدن جریان هوا، هرگونه فعالیت دریایی در خزر را از اواخر وقت امروز جمعه تا ظهر دوشنبه، ممنوع اعلام کرد.

ایران آنلاین: هواشناسی مازندران روز پنجشنبه با صدور هشدار سطح نارنجی با اشاره به عبور موج از تراز میانی جو و شمالی شدن جریان هوا پیش‌بینی کرد که دریای خزر در طی این مدت با وزش باد شدید و بارش باران، مواج می شود و برای فعالیت های دریایی مناسب نیست.
به گزارش ایرنا، هواشناسی با عنوان اینکه این سامانه ناپایدار جوی مناطق ساحلی و فرا ساحلی را تحت تاثیر قرار خواهد داد، پیش‌بینی کرد که سرعت وزش باد در مناطق نزدیک ساحل تا ۱۷ متر بر ثانیه خواهد رسید که این امر باعث شکل گیری امواج ۱.۵ تا ۲.۴ متری در متاطق نزدیک ساحل و در فراساحل نیز ۱.۷ تا ۲.۷ متری می شود و برای فعالیت های دریایی مناسب نیست.
هواشناسی مازندران غرق شدن قایق ها، شناورهای گردشگری و صیادی، اختلال در ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر و تخلیه و بارگیری شناورها، احتمال آسیب دیدن شناور های بزرگ و وارد شدن خسارت به سازه های دریایی و احتمال پاره شدن تورهای صیادی، صدمه به ماهیان در قفس را اثر مخاطره این سامانه ناپایدار جوی اعلام و نسبت به وقوع آن در طی این مدت هشدار داد.
هواشناسی در اخطاریه سطح نارنجی علاوه بر توصیه به تمام فعالان دریایی مبنی بر اتخاذ تمهیدات لازم، تمام فعالیت های دریایی در طی این مدت را ممنوع اعلام کرد.


براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه های پیـش‌یابـی هواشناسـی، وضعیت جوی امروز مازندران صاف تا نیمه ابری، از بعدازظهر با افزایش ابر، روز جمعه نیمه ابری، به تدریج ابری در نیمه غربی استان با بارش پراکنده باران و وزش باد به نسبت شدید و از روز شنبه تا دوشنبه آینده را نیز ابری و سرد به تناوب با بارندگی، در ارتفاعات مه‌آلود با بارش برف و وزش باد پیش بینی شده است.

آسمان مازندران در روز سه‌شنبه ابری با بارش پراکنده باران، از بعدازظهر با کاهش ناپایداری و ابر، روز چهارشنبه در دامنه و ارتفاعات ابری با بارندگی در ارتفاعات مه‌آلود با بارش برف، به تدریج با کاهش ناپایداری و ابر و در سایر مناطق نیز ابری ، به تدریج با کاهش ابر همراه خواهد بود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها