خبر کناره‌گیری المالکی دقیق نیست

جهان

147418
خبر کناره‌گیری المالکی دقیق نیست

عضو چارچوب هماهنگی عراق، تأکید کرد که «نوری المالکی» همچنان تنها نامزد این ائتلاف برای ریاست دولت آینده عراق است و گزارش‌ها درباره قصد او برای کناره‌گیری نادرست است.

ایران آنلاین: «باقر الساعدی»، عضو چارچوب هماهنگی عراق، امروز (شنبه) در گفت‌وگو با پایگاه «المعلومه» گفت: «چارچوب هماهنگی در برخورد با پرونده نخست‌وزیری آینده شفاف است، زیرا این ائتلاف بزرگ‌ترین فراکسیون پارلمانی به شمار می‌رود.»

وی افزود: «نوری المالکی همچنان تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای این منصب است و هیچ کناره‌گیری‌، آن‌گونه که برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌کنند، رخ نداده است.»

الساعدی همچنین تصریح کرد: «اگر چارچوب هماهنگی گزینه دیگری داشته باشد، آن را از طریق بیانیه‌های رسمی و به‌صورت شفاف اعلام خواهد کرد.»

او در ادامه گفت: «مرحله کنونی مستلزم آن است که نیروهای کُرد برای تعیین تکلیف پرونده ریاست‌جمهوری به تفاهم برسند؛ زیرا این موضوع یک الزام بر اساس قانون اساسی است که باید تعیین تکلیف شود تا سپس نامزد فراکسیون بزرگ‌تر برای تشکیل دولت آینده معرفی شود.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان