کلاس‌های دانشگاه‌ها تا پایان سال مجازی شد

جامعه

147420
کلاس‌های دانشگاه‌ها تا پایان سال مجازی شد

با اعلام‌وزارت علوم، کلاس‌های دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تا پایان سال جاری ۱۴۰۴ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

ایران آنلاین:  وزارت علوم اعلام کرد؛ ضمن عرض تسلیت مجدد شهادت رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای و جمعی از هموطنان عزیز در جریان تجاوز دشمنان خبیث به کشور عزیزمان و باتوجه به تداوم این تجاوزات، به استحضار می‌رساند مطابق با مصوبه امروز (۱۶ اسفند) شورای معاونین وزارت علوم تحقیقات و فناوری، کلاس‌های دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی تا پایان سال جاری ۱۴۰۴ به صورت مجازی برگزار می‌شود. 

به گزارش ایسنا، لازم است تمهیدات لازم توسط دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی جهت اقدامات جبرانی برای دانشجویانی که امکان اتصال به کلاس مجازی را ندارند، پیش بینی شود.

در صورت وجود شرایط خاص در دانشگاه‌ها و موسسات، اتخاذ تصمیم متناسب با مقتضیات و شرایط منطقه‌ای، بر اساس نظر کارگروه مدیریت استانی آموزش عالی بلامانع است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه