نفت ۱۱۲ دلار را رد کرد

اقتصاد

148252
نفت ۱۱۲ دلار را رد کرد

جنگ نفتی و انرژی در ۲۴ ساعت گذشته قیمت نفت را ۵ دلار در بشکه افزایش داد، کارشناسان می‌گویند ادامه این وضع قیمت را تا ۲۰۰ دلار هم بالا می‌برد.

ایران آنلاین: بر اساس گزارش بلومبرگ، قیمت جهانی نفت برنت در لحظه انتشار این گزارش با افزایش ۵ دلار به ۱۱۲ دلار و ۳۸ سنت رسیده است.

این افزایش قیمت ناشی از تنش‌های فزاینده در خلیج فارس و کنترل تنگه هرمز توسط ایران پس از جنگ‌های اخیر با ایالات متحده است که به شدت بر عرضه نفت جهانی تأثیر گذاشته است.بر اساس تحلیل‌های بلومبرگ، این وضعیت به عدم اطمینان در بازارهای انرژی دامن زده و نگرانی‌ها از کاهش عرضه نفت را افزایش داده است.

تنگه هرمز به عنوان یکی از مهم‌ترین گلوگاه‌های انتقال نفت، محل عبور حدود یک‌سوم نفت جهان است و هرگونه اختلال در این منطقه می‌تواند به افزایش قیمت‌ها منجر شود.کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که اگر تنش‌ها ادامه یابد، قیمت نفت ممکن است به سطوح بالاتری نیز صعود کند.

برخی تحلیلگران حتی اشاره کرده‌اند که در صورت ادامه وضعیت کنونی، قیمت نفت برنت می‌تواند به ۲۰۰ دلار در هر بشکه برسد. این موضوع نه تنها بر بازار انرژی تأثیر خواهد گذاشت، بلکه بر زنجیره تأمین جهانی و اقتصادهای وابسته به نفت نیز فشار خواهد آورد.

در حالی که بازارها به دنبال ثبات هستند، تحولات آتی در خلیج فارس می‌تواند روند قیمت‌ها را به شدت تحت تأثیر قرار دهد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد