ابوترابی فرد:

دنیا شاهد ناتوانی آمریکا در تامین امنیت کشورهای حاشیه خلیج‌فارس است

سیاست

148330
دنیا شاهد ناتوانی آمریکا در تامین امنیت کشورهای حاشیه خلیج‌فارس است

خطیب موقت نماز جمعه تهران تاکید کرد: این روزها دنیا شاهد درهم شکستن هیمنه نظامی و اقتصادی ایالات متحده و رژیم اشغالگر و افشای ناتوانی آمریکا در تامین امنیت کشورهای حاشیه خلیج‌فارس است.

ایران آنلاینحجت الاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابی فرد، خطیب موقت نماز جمعه تهران، در خطبه عبادی نماز جمعه این هفته (۲۹ اسفند) تهران ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی گفت: در پایان ماه مبارک رمضان قرار داریم، اگر بخواهیم خویشتن را مورد ارزیابی قرار داده و ثمرات عبادت، بندگی و مجاهدت در این ماه را در جان و روح خویش مورد بررسی قرار دهیم، مناسب است در کریمه مبارکه ای از قرآن درنگ کنیم.

 به گزارش ایسنا، وی در ادامه با اشاره به آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: همه پدیده های عالم کلمات الهی هستند. کلمات الهی مرز نمی شناسد. کلمات بی پایان و بی نهایت حق؛ از یک منظر قرآن کریم کلمات خود را به دو دسته تقسیم کرده است. کلمه طیبه و کلمه خبیثه. کلمه طیبه اشاره به پدیده ای است که آراسته به زیبایی ها است و از هر زشتی، پاکیزه و منزه است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه برخی در قله طهارت هستند و برخی هم به سوی قله ها حرکت می کنند، گفت: عده ای به سوی قله می روند. خدای متعال کلمه طیبه کامل را مقتدای ما قرار داده است. حضرت عیسی بن مریم کلمه طیبه است. خداوند برای شجره طیبه ویژگی هایی ذکر کرده است. شجره طیبه آن ثمره ای است که ریشه های آن در قلب زمین فرو رفته است. استحکام دارد. سیلاب و طوفان آن را از جا نمی کند.

وی در ادامه با بیان اینکه ریشه های اعتقادی مستحکم مبتنی بر برهان و علم هیچ گاه فرو نمی ریزد گفت: شاخه برگ شجره طیبه سر به فلک رسیده است. به گمانم در کلمه طیبه انسان صالح منظور فضائل اخلاقی اوست. یکی از ویژگی های بارز انسان در تراز کلمه طیبه است. قلب او سرریز از محبت خداست. دلباخته حق است. همه باید در جامعه با عمل صالح باهم سخن بگوییم.

حجت الاسلام ابوترابی فرد در ادامه تاکید کرد: یکی از علل اصلی اقتدار ایران و اقتدار محور مقاومت اصول ثابتی است که بیش از نیم قرن انقلاب بر این اصول استوار ایستاده است. رهبر شهید انقلاب تجسم عینی این اصول در همه حوزه های اعتقادی و مبانی فکری بود. چه در رابطه به خدا و جه در رابطه با جامعه انسانی و جه در رابطه با زیاده خواهان و نظام سلطه و چه در رابطه با مستضعفان جهان؛ این اصول ثابت است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران افزود: شما این را در کنار کسانی بگذارید که مسیر حرکت آنان را جریان هوا تعیین خواهد کرد؛ نه اندیشه متعالی و مبانی مستحکم علمی. فضائل اخلاقی را ببنید. او فقط به خدا فکر می کرد. این باور نقشه راه رهبر شهید ما را تعریف کرد. او چهره نورانی امام عصر را ستاره پر فروغی فرا روی حرکت خویش قرار داده بود.

وی در ادامه با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب در برابر انسان های مظلوم متواضع و فروتن بود افزود: رهبر شهید انقلاب یک خدمتگزار صادق در برابر مردم بود. اگر همه دنیا در برابر او می ایستادند، با اقتدا به امام بزرگوار در برابر همه دنیای استکبار می ایستاد. ملامت ملامت کنندگان، مسیر حرکت عقلانی، علمی و قرآنی او را تغییر نمی داد. او مصداق بارز مجاهدت در این عصر بود. یک مجاهد فی سبیل الله در همه عرصه های زندگی بود.

حجت الاسلام ابوترابی فرد در ادامه با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب نماد صبر، استقامت و عمل صالح بود گفت: امروز جهان اسلام زنده است چون از این چشمه سار حیات بخش تغذیه کرده است. این حرکت عظیم را امروز در این ایران اسلامی می بینید؛ می بینید جوانان و فرزندان ما چگونه مقاوم و متحد ایستاده اند. این درسی است که از او آموخته اند. آن بانوی بزرگوار در مصاحبه خود فرمود رهبرم امام شهید است. سردارم سلیمانی شهید است. چرا از آمریکا هراس داشته باشم؟

خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه بیان کرد: شهدای عالیقدر ما در این مدرسه تربیت شدند و راه را برای این عزت و عظمت هموار کردند. ان شاءالله همیشه رهبر شهید را امام و مقتدای خویش بدانیم و در راهی که او تبیین کرد قدم برداریم. صفوف خود را متحد و متشکل و در هم‌تنیده نماییم و با هدف مشترک در برابر نظام سلطه و جنایتکاران امروز و فردای تاریخ بایستیم.

حجت الاسلام ابوترابی فرد در خطبه سیاسی نمازجمعه این هفته تهران ضمن دعوت نمازگزاران به رعایت تقوای الهی گفت: این روزها آسمان پرستاره ایران با درخشش ستاره های هدایت آفرین و سعادت بخش دیگری تجلی یافت. مردانی که بعد از سال ها مجاهدت در راه خدا به عالی ترین آرمان خویش، نائل گردیدند و به ملکوت اعلی پیوستند. در آغوش امام شهید و مقتدای خویش جای گرفتند.

وی در ادامه بیان کرد: فرمانده هوشمند، مقتدر و با تجربه بسیج سردار شهید سلیمانی، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای خطیب وزیر اطلاعات کارآزموده، باتجربه و خستگی ناپذیر، دبیر پرتلاش و اندیشمند شورای عالی امنیت ملی بردار ارجمند دکتر علی لاریجانی دعوت حق را لبیک گفتند. اینجانب در طول حدود یک دهه مدیریت نهاد قانون گذاری از نزدیک شاهد ویژگی های برجسته شهید علی لاریجانی بودم.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه تصریح کرد: عشق به میهن و ارزش های بالای الهی، خدمت در نظام الهی و ایفای نقش در چارجوب اراده رهبر معظم؛ راهی بود که شهید لاریجانی در آن گام های مستحکمی برداشت. خدایا ارواح مطهر شهدا را با شهدای کربلا محشور کن.  خدایا کبوترهای خونین بال نیروی دریایی ایران، دریادلان شجاعی که در یک ماموریت غیررزمی به دست جنایتکاران امروز جهان به لقای تو شتافتند با ارواح شهدای کربلا محشور کن. خدایا بر اقتدار نیروی دریایی ایران که دو ناو نخست ارتش جهان را از منطقه عملیاتی خارج کرد و ذلت و سرافکندگی آنان را در برابر چشم جهان به نمایش گذاشت، افزون کن.

حجت الاسلام ابوترابی فرد در ادامه با بیان اینکه در این روزها ملت بزرگ و متحد ایران بر قلل رفیع عقلانیت و ایمان و صبر ایستاده است گفت: ملت ایران در حال نگارش تاریخ جدید منطقه و جهان است. ملت عزیز، نستوه، لایق در این روزهای سخت و دشوار عزم و اراده پولادین خود را برای برون رفت از همه مشکلات و چالش ها به نمایش گذاشته است. مردان و زنانی که گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب در میران ایستاده اند و در کارهای بی مانند و نابرابر که در تاریخ چندهزارساله ایران تجربه نشده است، در تقابل دو قدرت اتمی جهان که یکی از آنان ایالت متحد هست، مقاوم و استوار ایستاده اند و با امید و نشاط به آینده درخشان ایران و جهان اسلام می نگرند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه با تاکید بر اینکه مردم سلحشور ایران در کنار مسئولین متحد و فرماندهان عالم و هوشمند خویش معادلات منطقه و مفروضات نظامی و امنیتی نظام بین الملل را به نفع ملت ایران و محور مقاومت و ملل منطقه تغییر داده اند گفت:  به گفته استاد روابط بین الملل دانشگاه در فرانسه همه سران غرب از غافلگیری های ایران وحشت زده شده اند. جهانی در حیرت از قدرت ملت بزرگ ایران و حیرت از وحدت و اتحاد ملت ایران و حیرت از اقتدار نیروهای مسلح ایران و حیرت از آتش موشک ها و پهپادهای ایران هستند.

وی در ادامه خطاب به ملت ایران افزود: ملت ایران در کم از ۷ روز آمریکا و رژیم صهیونیستی را تحقیر کرد. به قول یکی از تحلیلگران غربی رئیس جدیدی در شهر پیدا شده است. دنیا در حال تجربه شگفتی های نوینی است.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با تاکید بر اینکه دنیا درحال تجربه شگفتی‌های نوین است تصریح کرد: این روزها شاهد بازتعریف نقش راهبردی و موقعیت ایران در معادلات بین‌المللی و جغرافیای غرب آسیا یعنی قلب ژئوپلتیک جهان هستیم. از سوی دیگر  بازتعریف نقش راهبردی ایران و امنیت خلیج‌فارس و کنترل هوشمند آبراه استراتژیک هرمز نظاره می کنیم.

خطیب موقت نماز جمعه تهران در ادامه تاکید کرد: از طرف دیگر دنیا شاهد درهم شکستن هیمنه نظامی و اقتصادی ایالات متحده و رژیم اشغالگر و افشای ناتوانی آمریکا در تامین امنیت کشورهای حاشیه خلیج‌فارس است.

حجت الاسلام ابوترابی فرد  با بیان اینکه دنیا شاهد ارتقا قدرت دفاعی بازدارنده ایران است گفت: راهبرد نظامی واشنگتن و تل آویو در منطقه بر این قاعده نهادینه شده بود که هر گلوله ای شلیک شود یک مسلمان کشته می شود؛ جنگ رمضان این راهبرد را تغییر داد. امروز هر گلوله ای شلیک می گردد یک آمریکایی و یا یک صهیونیست کشته می شود. طراحان جنگ نابرابر رمضان از ساختار دفاعی جمهوری اسلامی ایران که با هدایت فرماندهی معظم نیروهای مسلح، امام شهید، از اندیشه ناب انقلاب اسلامی سربرآورده و بر شالوده سخت و مقاومت آن استوار است بی خبر بودند.

خطیب موقت نماز جمعه تهران  تاکید کرد: گروه دو نفره رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم اشغالگر گمان‌نمی کردند آغوش تل آویو و حیفا و نقطه نقطه سرزمین اشغالگری به روی موشک های غول پیکر جمهوری اسلامی ایران گشوده شود.

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست