رهبر جریان حکمت ملی حمله آمریکا به ارتش عراق را محکوم کرد

جهان

148771
رهبر جریان حکمت ملی حمله آمریکا به ارتش عراق را محکوم کرد

سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق در بیانیه‌ای حمله آمریکا به پایگاه ارتش این کشور را محکوم کرد.

ایران آنلاینسید عمار حکیم در بیانیه‌ای در واکنش به حمله هوایی به پایگاه الحبانیه گفت: گروهی دیگر از قهرمانان و غیرتمندان این کشور بر اثر حمله به یگان‌های ارتش در پایگاه الحبانیه در حین خدمت به وطن به شهادت رسیدند و شماری دیگر زخمی شدند.

به گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: هرگونه حمله که عزت و کرامت عراقی‌ها و استقلال و حاکمیت کشور را نقض و یا جان شهروندان عراق را تهدید کند و یا نهادهای نظامی و امنیتی مختلف را هدف قرار دهد، با هر توجیه و بهانه‌ای، غیرقابل پذیرش و غیرقابل توجیه است.

به گزاش ایرنا، رهبر جریان حکمت ملی عراق پیش تر نیز در بیانیه ای هدف قرار گرفتن ستاد فرماندهی عملیات نیروهای حشد الشعبی در استان الانبار را که منجر به شهادت و زخمی شدن تعدادی از فرماندهان و اعضای این سازمان شده بود را به‌شدت محکوم کرده بود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان