معمای مرگ ۲ مرد و یک زن تهرانی در نوروز

جامعه

148919
معمای مرگ 2 مرد و یک زن تهرانی در نوروز

پرونده قتل مامور پلیس و مردی جوان در یکی از خیابان های پایتخت و همچنین ماجرای کشف جسد یک دختر در صندوق عقب خودرواش دو پرونده جنایی بود که در هفته اول فروردین برای رمز گشایی روی میز بازپرس جنایی تهران قرار گرفت.

ایران آنلاین: مرضیه همایونی: نخستین حادثه ای که نوروز 1405 در محدده کلانتری 108 نواب رخ داد مربوط به درگیری دو مرد جوان بود که بر سر موضوعی باهم اختلاف داشتند و این ماجرا به درگیری فیزیکی در خیابان رسید. با شدت گرفتن درگیری، یکی از آنها با پلیس تماس گرفت و کمک خواست. بدین ترتیب ماموران کلانتری راهی محل شده تا به درگیری خاتمه دهند.

اما وقتی ماموران پلیس به محل رسیدند طرف دیگر این درگیری به آنها حمله کرد و در این میان مامور پلیس و مرد جوان را مجروح و از محل فرار کرد.  هر دو نفر توسط اورژانس به بیمارستان منتقل شدند اما شدت جراحات وارده در حدی بود که هر دو نفر  تسلیم مرگ شدند. این ماجرا به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.

جسدی داخل صندوق عقب

دومین حادثه گزارش مرگ عجیب و مشکوک یک دختر جوان بود. چند روز قبل مرد میانسالی در تماس با پلیس اعلام کرد مدتی است یک خودروی پراید مقابل مغازه اش پارک کرده و با اینکه درهای خودرو باز است کسی داخل آن نیست. با توجه به مشکوک بودن موضوع و بدنبال این تماس  ماموران پلیس راهی محل مورد نظر در محدوده امامزاده داود تهران شدند.

اما ماموران به محض باز کردن در صندوق عقب با جسد دختر جوانی مواجه شدند. گزارش کشف جسد به بازپرس کشیک قتل اعلام شد و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل شدند. با حضور در محل آنها با جسد دختر جوان در حالی که هیچ آثار خراش یا جراحت روی بدنش دیده نمی شد، روبرو شدند.

بررسی ها نشان می داد از زمان مرگ چند ساعتی گذشته است با استعلام شماره پلاک خودرو مشخص شد خودرو متعلق به همان دختر جوان است بنابراین دو فرضیه مقابل تیم جنایی قرار گرفت . فرضیه اول وقوع قتل بود و دومین احتمال خودکشی دختر جوان که برای روشن شدن علت اصلی مرگ  جسد به دستور بازپرس جنایی در اختیار پزشکی قانونی قرار گرفت و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه