جزییات تجاوز به ۵ شرکت پتروشیمی در ماهشهر/ آسیب به پایانه تجاری مرزی شلمچه/ پتروشیمی امیرکبیر آسیب ندید
استانها
149229
معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان جزییات حمله ددمنشانه دشمنان آمریکایی و صهیونیستی را به شرکتهای پتروشیمی ماهشهر و پایانه تجاری مرزی شلمچه اعلام کرد.
ایران آنلاین: ولی الله حیاتی روز شنبه ۱۵ فروردین به خبرنگاران، گفت: در تهاجم هوایی دشمنان آمریکایی و صهیونیستی به ماهشهر، شرکتهای پتروشیمی فجر ۱ و ۲ ، رجال، امیر کبیر و پتروشیمی ابوعلی در این تهاجم هوایی مورد اصابت قرار گرفتهاند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: احتمال وجود تلفات انسانی اعم از شهادت و مجروحیت در این تهاجم بسیار زیاد است.
حیاتی در ادامه نیز بیان کرد: در ساعت ۱۱ صبح امروز شنبه ۱۵ فروردین، پایانه تجاری مرزی شلمچه در خرمشهر مورد تهاجم هوایی دشمنان آمریکایی و صهیونیستی قرار گرفت و آسیبهای جدی به آن وارد شد.
تاکنون ۵ مجروح در منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر و بندرامام
معاون امنیتی و انتظامی استاندار خوزستان با اشاره به حمله دشمنان به چند شرکت در ماهشهر و بندرامام خمینی، گفت: تاکنون ۵ مجروح در این تهاجم به منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر و بندرامام گزارش شده است.
ولی الله حیاتی شنبه ۱۵ فروردین به رسانهها، گفت: دقایقی پیش نیز شرکت پتروشیمی بندر امام مورد تهاجم هوایی دشمنان آمریکایی و صهیونیستی قرار گرفت و بخشهایی از آن آسیب دید.
او گفت: لازم به یادآوری است شرکت امیر کبیر در این حملات آسیب ندیده است.
حیاتی عنوان کرد: تاکنون ۵ مجروحیت در تهاجم به منطقه ویژه پتروشیمی ماهشهر و بندرامام گزارش شده است.
انتهای پیام/