بازدید وزیر ارشاد از کنیسه رفیع نیا

دولت

149549
بازدید وزیر ارشاد از کنیسه رفیع نیا

بازدید وزیر فرهنگ از کنیسه رفیع‌نیا؛ یکی از اماکن مقدس کلیمیان ایران که صبح امروز امریکا و رژیم صهیونیستی آن را تخریب کردند.

ایران آنلاین: سیدعباس صالحی- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی- چندساعت پس از حمله متجاوزان به ایران و اسیب وآتخریب کنیسه رفیع‌نیا که یکی از اماکن مقدس کلیمیان ایران است، از این کنیسه بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، او در این بازدید، با ایرانیان کلیمی که در محل حاضر هستند، به گفت‌وگو ایستاد.

۲۵۰۰ سال حضور در ایران را دوست دارم، ترک نمی کنم

همچنین مرجان یشایائی- عضو جامعه کلیمیان ایران- در پاسخ به این پرسش که «چرا ایران را دوست دارید و چرا ترک نکردید؟» گفت:تا حالا بیش از ۲۵۰۰ سال است که در ایران هستیم. ما همراه بقیه هموطنانمان، آنچه از سر گذراندهایم در گوشت و خون و ژنمان وارد شده است.

وی که در کنار کنیسه رفیعیا، یکی از اماکن مقدس کلیمیان ایران که در حمله هوایی تخریب شده، صحبت میکرد، افزود:من واقعاً اینجا را میبینم، ولی برایم هیچ تفاوتی با بقیه ویرانه‌های کشورم ندارد.

همچنین وزیر فرهنگ صبح امروز در پستی نوشته بود:

«جنگ ‌افروزان امریکایی- صهیونی معابد دینی و میراث تمدنی ایران را نشانه رفته‌اند و برای ایشان مسلمان و مسیحی و یهودی فرق نمی‌کند.

‌ایرانی را هدف گرفته‌اند، اما ایران می‌ماند و آن‌ها خواهند رفت.»

بازدید وزیر ارشاد از کنیسه رفیع نیا+ فیلم

کنیسه رفیع‌نیا یکی از اماکن مقدس کلیمیان ایران، بامداد امروز، سه‌شنبه ۱۸ فروردین در حمله امریکا و اسرائیل به ایران تخریب شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت