وزیر جهادکشاورزی:

تجاوز آمریکا سایه‌ای سنگین بر امنیت غذایی جهان و منطقه

سیاست

150821
تجاوز آمریکا سایه‌ای سنگین بر امنیت غذایی جهان و منطقه

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تهاجمات آمریکا تهدیدی جدی برای دستیابی به هدف ”گرسنگی صفر” دانست و گفت: جنگ غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه بر امنیت غذایی جهان و منطقه سایه انداخته و زنجیره تامین به ویژه در بازار سوخت انرژی و کود را مختل کرده است.

ایران آنلاین:

به گزارش وزارت جهادکشاورزی، غلامرضا نوری قزلجه روز پنجشنبه در سخنرانی برخط در نشست دوم سی‌وهشتمین کنفرانس منطقه‌ای سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO) برای آسیا و اقیانوسیه (APRC38) که در بندر سری بگاوان، برونئی برگزار شد، اظهار داشت: اندوه قلبی خود را به سبب شهادت رهبر عالیقدر جمهوری اسلامی ایران حضرت آیت الله خامنه‌ای (رحمت الله علیه) و سایر هم‌وطنانم به ویژه فعالان عرصه کشاورزی و غذا در جریان حملات نظامی غیر قانونی و وحشیانه ایالات متحده آمریکا و رژیم نسل‌کش صهیونیستی ابراز می‌کنم.

به گزارش ایرنا ؛ وی با بیان اینکه امروزه منطقه آسیا و اقیانوسیه با مشکلات عدیده و چالش‌های پیچیده مواجه است، گفت: منطقه آسیا با تنش‌های ژئوپلوتیکی و اختلال در بازار بی‌ثباتی زنجیره‌های تامین و تجارت شیوع گسترده ناامنی غذایی و سوء تغذیه تغییرات اقلیمی تخریب اراضی و افت منابع آبی روبرو است، این مشکلات و چالش‌ها نظام کشاورزی و غذا را تحت تاثیر قرار داده و دستیابی به هدف "گرسنگی صفر" را عنوان دومین هدف اصلی جامعه جهانی غیر ممکن ساخته و تاب‌آوری نظام کشاورزی و غذا را تضعیف کرده است.

نوری قزلجه گفت: به منظور غلبه بر مشکلات منطقه آسیا و اقیانوسیه مانند گرسنگی ناامنی غذایی و عدم دسترسی به رژیم غذایی سالم نیاز است تا رویکردهای مشترک برای تحول نظام کشاورزی و غذا اتخاذ و پایداری نظام‌ها تقویت شود.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: تحول آبی و توجه به جنگل‌کاری و زراعت چوب نمونه‌ای از رویکردهای ذکر شده است البته آینده نگری، مدیریت چالش‌ها و توجه به پیشران‌ها و همچنین تدوین برنامه‌های راهبردی برای دستیابی به اهدافی مانند ارتقای امنیت غذایی با تاکید بر تغذیه ایمن و مغذی اهمیت دارد.

نوری قزلجه با بیان اینکه برنامه کاشت گسترده درخت از سه سال پیش که در ایران آغاز شده است، گفت: ایران به پشتوانه شبکه موسسات تحقیقاتی و پژوهشگران برجسته در علوم مختلف از جمله علوم شیلاتی از ظرفیت دانشی و آمادگی مشارکت فراگیر در برنامه‌های تحول آبی برخودار است.

وزیر جهادکشاورزی تهاجمات ایالات متحده تهدیدی جدی برای دستیابی به گرسنگی صفر است، افزود: اختلالات زنجیره تامین به ویژه در بازار سوخت انرژی و کود نتیجه تهاجم نظامی غیر قانونی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی است که آثار آن بر امنیت غذایی جهان و منطقه سایه خواهد انداخت.

نوری قزلجه تصریح کرد: از همه کشورهای منطقه و مستقل انتظار می‌رود ضمن محکومیت شدید تهاجم نظامی و محاصره غیرقانونی ایران برای توقف دائمی و پایدار حملات غیرقانونی و استمرار تولیدات کشاورزی تلاش کنند.

وی با گرامیداشت یاد شهدای بخش کشاورزی و امنیت غذایی ایران، به شهادت ۱۶۸ دانش آموز در مدرسه میناب در جنوب ایران اشاره کرد و گفت: از ماکان نصیری دانش‌آموز هفت ساله این مدرسه، فقط یک پلیور آبی مچاله شده و کفش ورزشی کرم رنگ برای آزادگان جهان باقی مانده است.

وزیر جهاد کشاورزی به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران از دولت برادر برونویی دارالسلام به سبب میزبانی و برگزاری شایسته سی و هشتمین نشست وزیران کشورهای منطقه آسیا و اقیانوسیه قدردانی کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست