آزادراه تهران - پردیس تا ۳ ساعت آینده بازگشایی می‌شود

اقتصاد

150909
آزادراه تهران - پردیس تا ۳ ساعت آینده بازگشایی می‌شود

مدیرعامل شرکت ساخت با اشاره به وضعیت انسداد آزادراه تهران - پردیس در پی رانش زمین، گفت: برآوردها نشان می‌دهد تا حدود سه ساعت آینده عملیات آواربرداری به پایان می‌رسد و محور بازگشایی خواهد شد.

ایران آنلاین:

هوشنگ بازوند، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور درباره آخرین وضعیت انسداد آزادراه تهران - پردیس در پی رانش زمین، گفت: ساعت ۱۶:۲۰ امروز در کیلومتر ۶ مسیر پردیس به سمت تهران، حدود ۳۰۰ متر مانده به آخرین تونل، ریزش رخ داد.

به گزارش مهر، وی افزود: خوشبختانه تا این لحظه هیچ‌گونه تلفات جانی گزارش نشده و عملیات آواربرداری با جدیت در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت ساخت بیان کرد: تاکنون حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد آواربرداری انجام شده و این عملیات با دقت پیش می‌رود تا در صورت وجود فرد یا خودرویی در زیر آوار، امکان نجات فراهم باشد، هرچند تا این لحظه هیچ نشانه‌ای از محبوس شدن افراد یا خودروها مشاهده نشده است.

وی یادآور شد: برآوردها نشان می‌دهد تا حدود سه ساعت آینده عملیات آواربرداری به پایان می‌رسد و محور بازگشایی خواهد شد.

بازوند در پایان خاطرنشان کرد: تا این لحظه هیچ خسارت جانی یا مالی ناشی از تردد خودروها گزارش نشده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد