نخست‌وزیر ژاپن عبور کشتی ژاپنی از تنگه هرمز را تایید کرد

جهان

151327
نخست‌وزیر ژاپن عبور کشتی ژاپنی از تنگه هرمز را تایید کرد

نخست وزیر ژاپن در پیامی در شبکه‌های اجتماعی تایید کرد که یک کشتی مرتبط با این کشور که در خلیج فارس باقی مانده بود، از تنگه هرمز عبور کرده و در مسیر ژاپن قرار دارد.

ایران آنلاین:

«سانائه تاکایچی» نخست‌وزیر ژاپن امروز (چهارشنبه) در پیامی در ایکس نوشت: «ما تایید کرده‌ایم که یک کشتی مرتبط با ژاپن که در خلیج فارس باقی مانده بود، در تاریخ ۲۹ آوریل به طور ایمن از تنگه هرمز عبور کرد و از خلیج فارس خارج شده و در مسیر ژاپن است.» 

به گزارش ایسنا، وی افزود: «سه خدمه ژاپنی بر روی عرشه این کشتی هستند. ژاپن تاکنون در هر فرصت ممکن این موضع را به ایران منتقل کرده است؛ از این منظر که ضروری است هرچه زودتر عبور آزاد و ایمن از تنگه هرمز برای کشتی همه کشورها از جمله ژاپن برقرار شود.»

نخست‌وزیر ژاپن در بخش دیگری از پیام خود در ایکس نوشت: «از جانب خودم نیز این موضع کشورمان را به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران منتقل کردم. توکیو عبور این کشتی مرتبط با ژاپن را در این مورد از جمله از منظر حفاظت از اتباع ژاپنی اقدامی مثبت تلقی می‌کند.»

تاکایچی ادامه داد: «ژاپن به پیگیری‌های دیپلماتیک با طرف ایرانی ادامه خواهد داد تا باقی کشتی‌های مرتبط با ژاپن و همچنین کشتی‌های دیگر کشورها بتوانند از تنگه هرمز به صورت آزاد و ایمن عبور کنند.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان