مجوز ایران برای عبور نفتکش ژاپنی از تنگه هرمز / واکنش نخست‌وزیر ژاپن

دولت

151361
مجوز ایران برای عبور نفتکش ژاپنی از تنگه هرمز / واکنش نخست‌وزیر ژاپن

یک نفتکش ژاپنی که حامل ۲ میلیون بشکه نفت است با هماهنگی ایران از تنگه هرمز عبور کرد.

ایران آنلاین:

یک نفتکش VLCC متعلق به شرکت پالایشی ایدمیتسوی ژاپن با  هماهنگی ایران از تنگه هرمز عبور کرده است. این کشتی که در ۱۷ آوریل از لنگرگاه راس تنوره حرکت کرده بود. 

تسنیم در خبری نوشت:نفتکش ایدمیتسوی مارو که حامل ۲ میلیون بشکه نفت خام است، از اواخر فوریه در عربستان سعودی مستقر بود.

واکنش نخست‌وزیر ژاپن به عبور امن نفتکش کشورش از تنگه هرمز

سانائه تاکایچی، نخست‌وزیر ژاپن، اعلام کرد یک کشتی مرتبط با ژاپن که در خلیج فارس باقی مانده بود،  امروز 29 آوریل (9 اردیبهشت) با امنیت کامل از تنگه هرمز عبور کرده، از خلیج فارس خارج شده و اکنون در مسیر ژاپن قرار دارد.

به گفته وی، سه خدمه ژاپنی در این کشتی حضور دارند و دولت ژاپن عبور موفق آن را از منظر حفاظت از اتباع خود، تحولی مثبت ارزیابی می‌کند.

نخست‌وزیر ژاپن تأکید کرد توکیو تاکنون در فرصت‌های مختلف به ایران اطلاع داده است که تضمین ازسرگیری سریع ناوبری آزاد و ایمن از طریق تنگه هرمز برای کشتی‌های همه کشورها، از جمله ژاپن، اهمیت زیادی دارد.

او همچنین گفت این موضع را شخصاً به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، منتقل کرده است.

تاکایچی افزود دولت ژاپن به رایزنی و انتقال اطلاعات به طرف ایرانی ادامه خواهد داد تا کشتی‌های مرتبط با ژاپن و همچنین کشتی‌های سایر کشورها بتوانند آزادانه و با امنیت از تنگه هرمز عبور کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت