مقتدی صدر: گروه‌های مسلح عراقی زیر نظر سازمان حج و عمره بروند!

جهان

152248
مقتدی صدر: گروه‌های مسلح عراقی زیر نظر سازمان حج و عمره بروند!

مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق جمعه «علی الزیدی» نخست‌وزیر مامور تشکیل کابینه را به مبارزه با فساد و تقویت روابط خارجی عراق دعوت کرد.

ایران آنلاین:

به گزارش خبرگزاری عراق، صدر با صدور بیانیه‌ای همچنین از دولت آینده عراق خواست گروه‌های مسلح را در چارچوب تشکلی به نام «سربازان شعائر دینی» زیر نظر سازمان حج و عمره عراق سازماندهی کند یا آنان را وارد تشکیلاتی برای امدادرسانی و ارائه کمک‌های بشردوستانه کند و هرکس را که با این کار مخالفت کند، قانون شکن تلقی کند.
به گزارش ایسنا، صدر افزود، اگر این گونه شود، من حاضرم تشکیلات «روز موعود» را منحل کنم و «سرایا السلام» را تحت فرمان فرمانده کل نیروهای مسلح عراق درآورم.
صدر همچنین به الزیدی توصیه کرد کسانی را که دارای تشکیلات مسلح هستند به هیچ وجه در کابینه خود راه ندهد و دولتی تشکیل دهد که پاسخگوی خواسته‌های مردم باشد.
صدر همچنین الزیدی را به تلاش خستگی ناپذیر و جدی برای استقلال عراق و مصون نگه داشتن آن از مداخله خارجی، چه شرقی چه غربی، دعوت کرد.
وی همچنین ریشه کن کردن فساد ظرف حداکثر ۹۰ روز را خواستار شد.
در خصوص روابط خارجی نیز مقتدی صدر از الزیدی خواست روابط عراق را با کشورهای عربی و اسلامی و بین‌المللی تقویت کند بدون آن که اجازه مداخله در عراق را بدهد یا به کشور دیگری دست درازی کند.
صدر در پایان تاکید کرد هیچ فردی از جریان ملی شیعه که وی رئیس آن است در دولت آینده شرکت نخواهد کرد و جریان صدر هیچ وزیری در کابینه آینده نخواهد داشت.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان