افزایش شمار نظامیان اسرائیلی کشته‌شده در مرز لبنان به ۱۸ تن

جهان

152491
افزایش شمار نظامیان اسرائیلی کشته‌شده در مرز لبنان به ۱۸ تن

ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که روز گذشته یک نظامی دیگر صهیونیست در مرز با لبنان به هلاکت رسیده است.

ایران آنلاین:

ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد: یک نظامی صهیونیست بر اثر انفجار پهپادی که حزب الله به سمت نیروهای ما در منطقه المناره در مرز با لبنان به پرواز درآورده بود، کشته شد.

به گزارش فارس، ارتش رژیم اشغالگر تصریح کرد که در پی کشته شدن این نظامی در مرز با لبنان در روز گذشته تعداد نظامیان صهیونیست کشته شده از ابتدای مارس به ۱۸ تن افزایش پیدا می‌کند.در همین حال، برخی منابع اعلام کردند که این نظامی صهیونیست در پی انفجار پهپاد حزب الله در داخل یک پایگاه نظامی در منطقه شمالی به هلاکت رسیده است.

حزب‌الله لبنان خاطرنشان کرده بود که یک تجمع نظامیان ارتش اشغالگر اسرائیل در پایگاه جل العلام در مرزهای لبنان و فلسطین اشغالی را با یک پهپاد انتحاری هدف قرار داده است.حزب‌الله تصریح کرد که تجمع نظامیان ارتش اشغالگر در نزدیکی بندر الناقوره را با یک پهپاد انتحاری هدف گرفته است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان