سردار شکارچی:

تکرار هرگونه حماقت از سوی آمریکا پیامدی کوبنده‌تر خواهد داشت

سیاست

153138
تکرار هرگونه حماقت از سوی آمریکا پیامدی کوبنده‌تر خواهد داشت

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: تکرار هرگونه حماقت برای جبران بی‌آبرویی آمریکا در جنگ تحمیلی سوم علیه ایران، پیامدی جز دریافت ضربات کوبنده‌تر و شدیدتر برای آن کشور به‌دنبال نخواهد داشت.

ایران آنلاین:

سردار سرتیپ پاسدار ابوالفضل شکارچی روز یکشنبه در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر تهدیدهای مکرر و یاوه گویی‌های رئیس جمهور متوهم آمریکا علیه ایران، تاکید کرد: تکرار هرگونه حماقت برای جبران بی‌آبرویی آمریکا در جنگ تحمیلی سوم علیه ایران، پیامدی جز دریافت ضربات کوبنده‌تر و شدیدتر برای آن کشور به‌دنبال نخواهد داشت.

به گزارش ایرنا، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت رئیس‌جمهور مستأصل آمریکا باید بداند در صورت عملی شدن تهدیدها و تجاوز مجدد به ایران اسلامی، دارایی‌ها و ارتش مضمحل آن کشور با سناریوهای جدید، هجومی، غافلگیرکننده و طوفانی روبه‌رو خواهند شد و در باتلاق خودساخته‌ای که نتیجه سیاست‌های ماجراجویانه همان رئیس‌جمهور است، فرو خواهند رفت.

 

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست