اموال ۵۲ نفر از خائنان به کشور در استان زنجان به نفع ملت توقیف شد

استان‌ها

153421
اموال ۵۲ نفر از خائنان به کشور در استان زنجان به نفع ملت توقیف شد

قوه قضاییه اعلام کرد: اموال ۵۲ نفر از افراد مرتبط با شبکه‌های همکار با دشمن در استان زنجان شامل دارایی‌های بانکی، منقول و غیرمنقول با دستور مقام قضایی به نفع مردم توقیف شد.

ایران آنلاین:

 حجت الاسلام والمسلمین علی فرجی برحق رئیس کل دادگستری استان زنجان با اعلام این خبر اظهار کرد: با دستور مقام قضایی اموال ۵۲ نفر از خائنین به وطن و افراد تاثیرگذار در شبکه همکاران دشمن در راستای حفظ حقوق عامه و اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونسیتی علیه امنیت و منافع ملی در استان زنجان به نفع مردم و هزینه کرد برای بازسازی اماکن آسیب‌دیده از جنگ توقیف شد و پرونده این افراد در حال رسیدگی است.

به گزارش ایرنا، وی با اشاره به اینکه از این اموال ۳۳مورد در شهر زنجان، ۱۵ مورد ابهر، ۳مورد خرمدره، یک مورد در تهران و خدابنده شامل وجوه نقد بانکی و ارزی، اموال منقول و غیرمنقول و طلاجات می‌شود که با دستور قضایی توقیف شده و بررسی دقیق‌تر ادامه دارد.

براساس این گزارش، از این متهمان هفت نفر در بازداشت و تعدای دیگر نیز در حال حاضر در خارج از کشور به سر می‌برند.

 

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها