استاندار البرز مطرح کرد؛

بخشودگی جرائم مالیاتی واحدهای ۱۰۰ درصد خسارت‌دیده البرز در جنگ رمضان

سیاست

154090
بخشودگی جرائم مالیاتی واحدهای 100 درصد خسارت‌دیده البرز در جنگ رمضان

استاندار البرز در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که به بررسی روند بازسازی و احیای واحدهای آسیب‌دیده از رویدادهای اخیر (جنگ رمضان) اختصاص داشت، از بخشودگی جرائم مالیاتی واحدهای ۱۰۰ درصد خسارت‌دیده و تقسیط بلندمدت بدهی‌های آنان خبر داد.

ایران آنلاین:

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در این جلسه که با حضور جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان قضائی و بانک‌ها و فعالان اقتصادی برگزار شد، مجتبی عبداللهی با اشاره به ضرورت تسریع در بازگشت واحدهای آسیب‌دیده به چرخه تولید، دستورات مهمی را در این زمینه صادر کرد.

استاندار البرز تأکید کرد: تمامی 18 واحدی که میزان خسارت وارده به آن‌ها 100 درصد تشخیص داده شده است، جرائم مالیاتی آن‌ها به طور کامل بخشوده می‌شود و بدهی‌های مالیاتی این واحدها نیز تقسیط خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه نباید حتی یک واحد تولیدی به دلیل مشکلات اداری و بروکراسی معطل بماند، افزود: برای سایر واحدهای آسیب‌دیده که درصد خسارت کمتری دارند، کارگروه تخصصی موظف است بسته‌های حمایتی و پیشنهادهای تشویقی مشخصی را متناسب با میزان خسارت هر واحد، به دبیرخانه ستاد ارائه دهد.

استاندار البرز در ادامه با انتقاد از فرآیندهای زمان‌بر اداری که تولیدکنندگان با آن مواجه هستند، تصریح کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد مکلف هستند یک واحد ویژه یا میز خدمت اختصاصی برای ارائه خدمات خارج از نوبت به واحدهای آسیب‌دیده پیش‌بینی و راه‌اندازی کنند. همچنین تمامی دستگاه‌ها موظف‌اند پیشنهادات عملیاتی و فرآیندی خود را برای تسریع در ارائه خدمات و حذف بروکراسی‌های زائد به دبیرخانه ستاد اعلام کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مجوزهای بهره‌برداری اشاره کرد و گفت: پروانه فعالیت تمامی واحدهای خسارت‌دیده که معتبر هستند، تمدید خودکار خواهد شد. برای واحدهایی که مدارک و پروانه آن‌ها در جریان حوادث اخیر از بین رفته است نیز بلافاصله و با اولویت ویژه، المثنی پروانه صادر می‌شود تا خللی در روند دریافت تسهیلات و خدمات ایجاد نشود.

عبداللهی در پایان خاطرنشان کرد: احیای واحدهای تولیدی آسیب‌دیده یک اولویت غیرقابل انکار است و همه دستگاه‌ها باید با نگاه جهادی و انقلابی پای کار باشند. هرگونه تعلل در این مسیر، ضربه به معیشت و اشتغال استان تلقی خواهد شد و با متخلفان برخورد جدی صورت می‌گیرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست