وزیر ارتباطات خبر داد

آماده باش ارتباطی در قم، تهران و مشهد/ تمهیدات لازم برای پایداری ارتباطات در مراسم تشییع رهبر شهید

دولت

156160
آماده باش ارتباطی در قم، تهران و مشهد/ تمهیدات لازم برای پایداری ارتباطات در مراسم تشییع رهبر شهید

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به برگزاری رسمی کمیته ارتباطات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب، از پیش‌بینی تمهیدات لازم در حوزه پایداری ارتباطات، همکاری با صداوسیما، تقویت زیرساخت‌های فیبر نوری و ارتقای ظرفیت ارتباطات سیار در استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی خبر داد.

ایران آنلاین:

سید ستار هاشمی- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات - در حاشیه برگزاری جلسه کمیته ارتباطات ستاد تشیع رهبر شهید انقلاب - در جمع خبرنگاران درباره تمهیدات وزارت ارتباطات برای مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اظهار کرد: همان‌طور که مستحضر هستید، امروز کمیته ارتباطات برای مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب به صورت رسمی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: در این مراسم توفیق داشتیم که در خدمت استانداران استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی باشیم.

هاشمی گفت: یکی از موضوعات حائز اهمیتی که باید در مراسم تشییع به آن توجه ویژه داشته باشیم، بحث پایداری ارتباطات است. در بحث پایداری ارتباطات، چون این مراسم، مراسم ویژه‌ای خواهد بود، اینکه این مراسم به نحو شایسته به دنیا و جهانیان منعکس شود و در واقع ابعاد باشکوه و ویژه‌ای که این مراسم خواهد داشت و حکایت‌ها و روایت‌های این مراسم را بتوانیم با جهانیان و با مردم عزیزمان به اشتراک بگذاریم، مسئولیت ما، همکاران ما و مدیران ارشد اجرایی استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی را مقداری سنگین‌تر از قبل می‌کند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: طبیعتا صحبت‌هایی که انجام شد، در حوزه‌های مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت. یکی از موضوعاتی که به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت، بحث کمک به سازمان صداوسیماست تا بتواند پخش زنده برنامه‌ها را داشته باشد و مراسم را به صورت کامل پوشش دهد.

وی تصریح کرد: زیرساخت‌های فیبر نوری با کیفیت مناسب، ان‌شاءالله در اختیار سازمان صداوسیما در مسیر ترسیم‌شده برای مراسم در هر سه استان قرار خواهد گرفت.

هاشمی ادامه داد: در بحث مرتبط با خدمات ارتباطات سیار نیز به همین ترتیب، اپراتورهای ما و کاربران ارتباطی سیار تمهیدات لازم را در نظر گرفته‌اند و ان‌شاءالله ارتقای ظرفیت خواهیم داشت، به گونه‌ای که مردم بتوانند تصاویر و ویدیوهای خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و کار ان‌شاءالله پیش برود.

وی خاطرنشان کرد: در بحث خدمات ماهواره‌ای نیز به همین ترتیب، ان‌شاءالله امیدواریم که به فضل الهی بتوانیم خدمات شایانی را به مردم در این مراسم ارائه کنیم تا بتوانیم هم مدیریت کنیم، هم با مردم هدایت کنیم و هم از مراسم انعکاس داشته باشیم.

 

پایداری ارتباطات و خدمات سایبری در مراسم تشییع رهبر شهید

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کمیته ارتباطات ستاد تشییع اظهار کرد: یکی از رویدادهای مهم و چه‌بسا کم‌نظیر، مراسم تشییع رهبر شهیدمان است که با همکاری همه، در سطح بالا برگزار خواهد شد.

وی افزود: نکته اول این است که بحث ارتباطات در این مراسم باشکوه، صرفا نقش ارتباطی نداشته، بلکه نقش مدیریتی و وابستگی به زیرساخت‌های ارتباطی دارد. همچنین اشتراک‌گذاری روایت از سوی مردم نیز به ارتباطات وابستگی دارد. نیاز است در این مراسم، نگاه ویژه‌تری داشته باشیم. اگرچه سابقه برگزاری اربعین را داریم، اما سه استانی که در این مراسم درگیر هستند، با جمعیتی میلیونی مواجه خواهند بود و در حوزه ارتباطات، توجه ویژه‌تری را می‌طلبد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: به سه معاون خود برای این حوزه مأموریت می‌دهم که ارتباطات را پایدار نگه دارند و رصد کنند. تلاش‌مان این است که در برگزاری این مراسم، همه موارد به‌درستی اجرا شود.

هاشمی با اشاره به همکاری با رسانه ملی گفت: در بحث تعامل با صداوسیما، مخابرات باید نقش ویژه‌ای ایفا و نیازهای صداوسیما را برطرف کند. در زمینه مصلی نیز باید زیرساخت پایدار و ثابتی در همه دوران وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: یکی از موضوعاتی که برای مراسم پیش‌بینی می‌کنیم، حجم بالای ترافیکی است که به شبکه داخلی وارد خواهد شد. پیش‌بینی جمعیتی ۱۵ میلیونی در تهران وجود دارد و بقیه جمعیت نیز در قم و مشهد خواهند بود. بخشی از این جمعیت از داخل کشور و بخشی هم از خارج حضور خواهند داشت.  ترافیک ارتباطات بین‌الملل ما افزایش پیدا می‌کند و لازم است تمهیدات لازم در این زمینه در نظر گرفته شود.

وزیر ارتباطات با اشاره به ضرورت آمادگی زیرساختی اظهار کرد: در زمینه مراکز داده نیز باید آمادگی ویژه وجود داشته باشد. همچنین در زمینه تامین سوخت مورد نیاز و پیش‌بینی قطعی برق، تمهیدات لازم باید به صورت ویژه از سوی اپراتورهای سیار در نظر گرفته شود تا در صورت قطعی برق، سرویس دچار اختلال نشود.

هاشمی با تاکید بر اهمیت پایداری خدمات در حوزه امنیت سایبری گفت: در زمینه امنیت سایبری نباید خدمات متوقف شود، به‌ویژه خدمات پرداخت و ممکن است در این ایام با حملات سایبری مواجه باشیم.

وی افزود: پیام‌های هشدار و پیامک‌ها نیز حائز اهمیت است و لازم است در این زمینه تدبیر شده و مانورهای لازم انجام شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان تاکید کرد: این مراسم یکی از بزرگ‌ترین اجتماعات تاریخ معاصر کشور خواهد بود و به فضل الهی آن را در بالاترین سطح برگزار خواهیم کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت