تصاویر / آتشسوزی گسترده در شهر میزبان ایران / لس‌آنجلس غرق دود شد

جهان

156749

مزمان با آماده‌سازی ایران و بلژیک برای دومین بازی خود در جام جهانی، لس‌آنجلس با وضعیت اضطراری ناشی از آتش‌سوزی در یک انبار بزرگ روبه‌رو شده است. کارن باس شهردار LA، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با اعلام وضعیت اضطراری، اطمینان حاصل می‌کنیم که شهر به همه منابعی که نیاز دارد دسترسی خواهد داشت.»

ایران آنلاین:

 شهر لس‌آنجلس که امروز میزبان دیدار حساس تیم‌های ملی ایران و بلژیک در جام جهانی است، به دلیل وقوع یک آتش‌سوزی گسترده در انبار مواد غذایی، وضعیت اضطراری اعلام کرد. انتشار دود سمی و بوی نامطبوع ناشی از این حادثه، مسئولان شهری را برای مدیریت شرایط در آماده‌باش کامل قرار داده است.

همزمان با آماده‌سازی ایران و بلژیک برای دومین بازی خود در جام جهانی، شهر لس‌آنجلس با وضعیت اضطراری ناشی از آتش‌سوزی گسترده در یک انبار بزرگ روبه‌رو شده است.

به گزارش "ورزش سه"، در لس‌آنجلس، شهری که امروز میزبان دیدار ایران و بلژیک خواهد بود، از روز شنبه وضعیت اضطراری اعلام شده است. علت این تصمیم، آتش‌سوزی چندروزه در یک انبار بزرگ است که دود سیاه و بوی نامطبوعی در بخش‌هایی از شهر ایجاد کرده و عملیات مهار آن را با دشواری روبه‌رو کرده است.

کارن باس، شهردار لس‌آنجلس، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با اعلام وضعیت اضطراری، اطمینان حاصل می‌کنیم که شهر به همه منابعی که نیاز دارد دسترسی خواهد داشت.» سازمان آتش‌نشانی لس‌آنجلس نیز در صفحه فیس‌بوک خود نوشته بوی دود در بخش بزرگی از شهر پخش شده و از شهروندان خواسته تا حد امکان از قرار گرفتن در معرض آن خودداری کنند.

عضویت در کانال تلگرام/روبیکا/بله عصر ایران

آتش‌سوزی تحت کنترل اعلام شده، اما هنوز به طور کامل خاموش نشده است. همین مسئله باعث شده دود با بویی شبیه پلاستیک سوخته همچنان از محل آتش‌سوزی خارج شود. این حادثه از چهارشنبه آغاز شده و جیمی مور، فرمانده آتش‌نشانی، آن را «آتش‌سوزی بسیار خاص و چالشی بسیار ویژه برای آتش‌نشانی لس‌آنجلس، شهر لس‌آنجلس و همچنین منطقه لس‌آنجلس» توصیف کرده است.

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها