۱۰ رآکتور جدید برای گسترش صنعت هسته‌ای آمریکا ساخته می‌شود

جهان

156975
۱۰ رآکتور جدید برای گسترش صنعت هسته‌ای آمریکا ساخته می‌شود

شرکت وستینگهاوس که یک شرکت تأمین‌کننده تجهیزات هسته‌ای است در حال مذاکره با مقامات آمریکایی و شرکای صنعتی برای ساخت ۱۰ رآکتور بزرگ هسته‌ای است.

ایران آنلاین:  روزنامه فایننشال‌تایمز می‌گوید پروژه ساخت این رأکتورها ۷۵ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
به گزارش فارس، ساخت این رأکتورها در جهت فرامین اجرایی است که رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ چندی پیش برای توسعه صنعت هسته‌ای آمریکا امضا کرد. 
ترامپ در اولین روز ریاست‌جمهوری خود، با اشاره به اینکه به دلیل رشد سریع هوش مصنوعی تقاضای برق برای اولین بار در دو دهه اخیر افزایش یافته وضعیت اضطراری در زمینه انرژی اعلام کرد. 
در همان زمان، وزیر انرژی آمریکا تلاش‌ها برای توسعه منابع انرژی و مراکز داده مورد نیاز برای هوش مصنوعی را «پروژه منهتن ۲» نامگذاری کرد. 
این عنوان اشاره‌ای به برنامه عظیم آمریکا در جنگ جهانی دوم برای ساخت بمب اتمی است.
فایننشال‌تایمز نوشته این پروژه ۷۵ میلیارد دلاری بخشی از هدف دولت برای چهار برابر کردن ظرفیت انرژی هسته‌ای آمریکا تا سال ۲۰۵۰ است، که می‌تواند نیاز برق بیش از ۵ میلیون خانه را تأمین کند.
کارشناسان می‌گویند سیاست‌های هسته‌ای دولت آمریکا علاوه بر تلاش برای توسعه داخلی در راستای جلوگیری از دستیابی کشورهای رقیب به مزایای این صنعت طراحی شده است. 

 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان