استقبال وزرای خارجه پاکستان و عربستان از پیشرفت در مذاکرات دوحه

جهان

157978
استقبال وزرای خارجه پاکستان و عربستان از پیشرفت در مذاکرات دوحه

وزرای خارجه پاکستان و عربستان سعودی با بررسی آخرین تحولات منطقه‌ای پس از برگزاری مذاکرات فنی ایران و آمریکا در دوحه، از پیشرفت در این دور از گفت وگوها استقبال کردند.

ایران آنلاین:

   به گزارش روابط عمومی دفتر سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان در اسلام‌آباد، سناتور محمد اسحاق دار امروز با فیصل بن فرحان همتای سعودی خود تلفنی گفت وگو کرد.

آنان در مورد اوضاع منطقه‌ای به ویژه روند اخیر مذاکرات فنی با حضور میانجی ها در دوحه تبادل نظر کردند.

طرفین با استقبال از پیشرفت مثبت حاصله در طول این مذاکرات ابراز امیدواری کردند که این گفت‌وگوها در آینده نزدیک ادامه یابد.

فیصل بن فرحان از تلاش‌ها و تعهد پاکستان به اجرای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد و نقش مستمر آن در پیشبرد گفت‌وگو و ترویج صلح پایدار در منطقه قدردانی کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر بامداد پنجشنبه از پایان دیدارهای مجزای میانجی‌گران با مذاکره‌کننده ایران و آمریکا در دوحه و حصول پیشرفت‌های مثبت در روند این گفت‌وگوها خبر داد.

توافق ایران و آمریکا پس از میانجی‌گری پاکستان، قطر و شماری دیگر از کشورهای منطقه حاصل شد و یادداشت تفاهم مربوط به آن روز پنجشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ به‌صورت الکترونیکی به امضای مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ روسای جمهوری دو کشور رسید.

این سند چارچوب پایان عملیات نظامی، اجرای تعهدات متقابل و آغاز یک دوره ۶۰ روزه برای مذاکرات فنی و دستیابی به توافق جامع را تعیین کرده است.

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان