کیوسک‌های اطلاع‌رسانی و سامانه «قم‌زائر»، راهنمای اسکان زائران مراسم وداع خواهند بود

بدرقه آقای شهید

158543
کیوسک‌های اطلاع‌رسانی و سامانه «قم‌زائر»، راهنمای اسکان زائران مراسم وداع خواهند بود

ایران آنلاین:

 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم از راه‌اندازی کیوسک‌های اطلاع‌رسانی، سامانه «قم‌زائر» و خطوط تلفنی ویژه برای هدایت زائران به مراکز اسکان خبر داد.

بهزاد احمدی فارسانی با اشاره به آماده‌سازی ظرفیت‌های گسترده اسکان در استان اظهار کرد: علاوه بر بوستان‌ها، سوله‌ها و مراکز عمومی، از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی نیز برای اسکان زائران استفاده شده است و مراکز متعددی در سراسر شهر برای پذیرش عزاداران آماده هستند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم تصریح کرد: برای راهنمایی زائران، ۸ کیوسک اطلاع‌رسانی پیش‌بینی شده که ۲ کیوسک در مبادی ورودی استان از مسیرهای کاشان و تهران و ۶ کیوسک نیز در میادین اصلی شهر مستقر خواهند شد. 

وی افزود: در مسیر منتهی به مسجد مقدس جمکران و بلوار پیامبر اعظم(ص) نیز ۲ کیوسک اطلاع‌رسانی برای هدایت زائران به مراکز اسکان فعالیت می‌کنند.

 احمدی عنوان کرد: سامانه «قم‌زائر» نیز در بخش اسکان فعال شده و زائران می‌توانند با ورود به این سامانه، محل استقرار خود را انتخاب کرده و بر اساس موقعیت مکانی، به نزدیک‌ترین مرکز اسکان هدایت شوند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم بیان کرد: علاوه بر این، سامانه ۱۳۷ شهرداری قم و سه خط تلفن اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم ۰۲۵۳۷۰۶۵۱۵۶ ، ۰۲۵۳۷۰۶۵۱۵۴ و ۰۲۵۳۷۰۶۵۱۰۷ در روزهای (۱۵ و ۱۶ تیر) آماده پاسخگویی و راهنمایی زائران خواهند بود.

به نقل از میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم در روز ۱۴ تیر، احمدی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود حجم زائران فراتر از ظرفیت‌های معمول استان باشد، گفت: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف، تلاش شده است زائران با کمترین مشکل در حوزه اسکان و اقامت مواجه شوند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار بدرقه آقای شهید