پایان مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلی در ساعت ۲۲
بدرقه آقای شهید
158695
مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب که پیشتر یک بار تمدید شده بود، در ساعت ۲۲ در مصلای امام خمینی (ره) به پایان رسید.
جمعیت گسترده و موجآسای مردم همچنان در حال ورود به مصلی هستند و ازدحام جمعیت در ۴۸ ساعت گذشته بارها فضای این مکان مقدس را مملو از جمعیت کرده است.
به گزارش فارس، مسئولین برگزاری مراسم با اعلام این مطلب که برای رسیدن به مقدمات برنامه تشییع فردا (دوشنبه)، لازم است روند خروج جمعیت به موقع انجام شود، از عزاداران خواستند که برای انجام وداع نهایی، خود را برای حضور در مراسم باشکوه تشییع فردا آماده کنند.
بر همین اساس، از مردم درخواست شده است که پس از پایان مراسم امروز، از ورود به مصلی خودداری کرده و با برنامهریزی ستاد برای خروج روان جمعیت همکاری کنند تا مقدمات تشییع فردا با نظم کامل فراهم شود.
گفتنی است؛ مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب فردا دوشنبه با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در پایتخت برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/