بقائی: لفاظی‌های وزیر خارجه آلمان درباره تنگه هرمز شرم آور است

دولت

158969
بقائی: لفاظی‌های وزیر خارجه آلمان درباره تنگه هرمز شرم آور است

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران لفاظی‌های وزیر خارجه آلمان راجع به تنگه هرمز را شرم‌آور، فرار رو به جلو و تلاش برای وارونه نشان‌دادن واقعیت‌ها دانست.

ایران آنلاین:

اسماعیل بقائی بامداد سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵ در شبکه ایکس در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه آلمان در رابطه با وضعیت تنگه هرمز نوشت: لفاظی‌های وزیر خارجه آلمان راجع به تنگه هرمز شرم‌آور است و از حیث وارونه‌نشان دادن ماجرا و بازی با کلمات، شخصیت «مفیستوفلس» نمایشنامه «فاوست» گوته را در ذهن تداعی می‌کند.

به گزارش ایرنا؛ وی افزود: آلمان باید به طور کامل به‌خاطر همدستی‌اش در تجاوز نظامی علیه ایران پاسخگو باشد و غرامت مترتب بر اقدامات غیرقانونی و مجرمانه‌اش را بپردازد.

بقائی تصریح کرد: این نوع دست پیش‌گرفتن‌ها نمی‌تواند رژیم حاکم بر برلین را از مسئولیتش به‌خاطر مشارکت در یک جنگ غیرقانونی و جنایات جنگی ارتکابی علیه ایرانیان، مبرا کند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت