فشارخون و سردرد؛ بیشترین علت مراجعه به تیم‌های هلال‌احمر در مراسم تشییع

جامعه

159015
فشارخون و سردرد؛ بیشترین علت مراجعه به تیم‌های هلال‌احمر در مراسم تشییع

سخنگوی جمعیت هلال احمر از ارائه ۱۰۳ هزار خدمت امدادی، درمانی و حمایتی به بیش از ۵۴ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید تا ساعت ۱۰ صبح روز ۱۶ تیرماه خبر داد.

ایران آنلاین:

مجتبی خالدی با اعلام آخرین آمار خدمات‌رسانی نیروهای عملیاتی جمعیت هلال احمر اظهار کرد: تا ساعت ۱۰ صبح امروز (۱۶ تیرماه)، در مجموع ۱۰۳ هزار و ۷۵ خدمت به ۵۴ هزار و ۱۳۹ نفر از شرکت‌کنندگان در مراسم ارائه شده است.

به گزارش ایسنا، سخنگوی جمعیت هلال احمر با بیان اینکه شایع‌ترین علت مراجعه افراد، مشکلات ناشی از فشار خون و سردرد بوده است، تصریح کرد: ۲ هزار و ۱۰ مورد مراجعه به دلیل مشکلات فشار خون و ۱۲۳۸ مورد نیز به علت سردرد ثبت شده است؛ همچنین بیشترین اقدامات درمانی انجام‌ شده شامل پایش علائم حیاتی با ۲ هزار و ۵۵ مورد و ارائه داروهای بدون نسخه (OTC) با هزار و ۹۲۷ مورد بوده است.

به گزارش سایت جمعیت هلال احمر، خالدی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر خدمات امدادی و درمانی، خدمات اسکان نیز از سوی تیم‌های جمعیت هلال احمر ارائه شده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه