آغاز بازسازی نقطه آسیب‌دیده آق‌قلا پس از حمله دشمن

استان‌ها

159517
آغاز بازسازی نقطه آسیب‌دیده آق‌قلا پس از حمله دشمن

عملیات بازسازی بخش آسیب‌دیده پل راه‌آهن شهرستان آق‌قلا که در پی اصابت پرتابه‌های دشمن دچار خسارت شده بود، با دستور استاندار گلستان در اولویت قرار گرفت تا ضمن تامین ایمنی محل، روند خدمات‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه یابد.

ایران آنلاین:

  علی‌اصغر طهماسبی روز پنجشنبه با همراهی معاونان سیاسی، امنیتی و اجتماعی و هماهنگی امور عمرانی استانداری، فرماندار آق‌قلا، مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط و فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی با حضور در محل حادثه، آخرین وضعیت بخش آسیب‌دیده پل راه‌آهن را بررسی کرد.

به گزارش ایرنا، استاندار گلستان در این بازدید با تاکید بر ضرورت تسریع در روند بازسازی اظهار کرد: دستگاه‌های مرتبط ماموریت یافته‌اند از همین امروز عملیات ترمیم و بازسازی را آغاز کنند تا هیچ‌گونه خللی در خدمات‌رسانی به مردم ایجاد نشود.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده و تماس تلفنی با وزیر راه و شهرسازی افزود: تمامی ظرفیت‌های لازم برای بازگرداندن شرایط به وضعیت عادی و اجرای بازسازی با استانداردهای بالاتر به کار گرفته خواهد شد.

طهماسبی همچنین با اشاره به حمله دشمن آمریکایی-صهیونیستی تاکید کرد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پاسخ لازم را به این اقدام خواهند داد و در عین حال حفظ آرامش مردم و اطلاع‌رسانی دقیق و مسئولانه از سوی رسانه‌ها ضروری است.

وی با بیان اینکه دشمنان باید بدانند خسارت‌ها موجب توقف حرکت کشور نخواهد شد، گفت: «هرجایی را که بزنند، بهترش را می‌سازیم.»

استاندار گلستان، ایمن‌سازی محل حادثه، آغاز فوری عملیات بازسازی و بازگشت شرایط به روال عادی را اولویت اصلی استان عنوان کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها