پیگیری وزیر کشاورزی از اوضاع تولید در ۴ استان جنوبی/ امنیت غذایی در کشور برقرار است

دولت

159639
پیگیری وزیر کشاورزی از اوضاع تولید در ۴ استان جنوبی/ امنیت غذایی در کشور برقرار است

وزیر جهاد کشاورزی روز گذشته طی تماس‌های جداگانه با رؤسای جهاد کشاورزی استان‌هایی که مورد حمله هوایی نیروهای آمریکایی قرار گرفته‌اند گفت‌وگو و شرایط و روند تولید و تامین امنیت غذایی در این استان‌ها را بررسی کرد.

ایران آنلاین:

  غلامرضا نوری در گفت‌وگو با رؤسای جهاد کشاورزی‌ استان‌های، بوشهر، هرمزگاان، سیستان و بلوچستان و گلستان دستورات لازم برای تدابیر و تمهیدات حفاظتی و امنیتی شبکه تامین و توزیع کالاهای اساسی در هر استان را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش هریک از رؤسای استان‌ها، هیچ خللی در روند تولید محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی، امنیت غذایی و معیشت مردم ایجاد نشده و روند توزیع و عرضه مایحتاج مردم به صورت منظم و مستمر برقرار است.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های واصله امنیت غذایی در همه مناطق مورد حمله قرار گرفته کاملا برقرار است، گفت: مردم نگران نباشند، هیچ خللی در روند تولید و تأمین کالاهای اساسی و مواد غذایی در هیچ کدام از شهرستان‌ها و استان‌های کشور ایجاد نشده است. 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت