رئیس سازمان ملی استاندارد ایران:

استفاده از فناوری های نوین وهوش مصنوعی در حوزه استاندارد ضروری است

دولت

160018
استفاده از فناوری های نوین وهوش مصنوعی در حوزه استاندارد ضروری است

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: استفاده از فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی در گزارش‌گیری و تحلیل نتایج آزمون‌ها ضروری است.

ایران آنلاین:

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، فرزانه انصاری امروز در دویست و نود و هفتمین نشست شورای معاونین و مدیران سازمان، ضمن بیان مطلب فوق و تبریک روز فناوری اطلاعات و حراست، اظهار داشت: امروزه استفاده و بهره‌گیری از تکنولوژی و فناوری‌های نوینی نظیر هوش مصنوعی می‌تواند میزان دقت، سرعت و تحلیل اقدامات و برنامه‌های سازمان را با تحول شگرفی روبه‌رو کند.

وی افزود: این سازمان باید با تدوین برنامه‌ای جامع، س..یر ارتقا و هوشمندسازی فعالیت و خدمات خود را دنبال نماید.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: داشتن برنامه‌ای ملی و فرابخشی برای کاهش زمان ترخیص کالاها و تسهیل تجارت در بنادر و مرزهای کشور ضروری است.

فرزانه انصاری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر افزایش توانمندی شرکت‌های بازرسی خاطرنشان کرد: ارجاع ارزیابی انطباق کالاها و خدمات به شرکت‌های بازرسی باید بر اساس ظرفیت و امکانات آنها انجام شود.

همچنین در این نشست، گزارشی از نحوه بهره‌گیری سازمان ملی استاندارد ایران از هوش مصنوعی برای تحلیل نتایج آزمون‌ها و همچنین وضعیت کالاهای وارداتی مشمول استاندارد اجباری ارائه شد.

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت