جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران

جهان

160338
جنگ اقتصادی آمریکا؛ اعمال تحریم علیه ۷ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران

وزارت خزانه داری آمریکا همزمان با دور جدید حملات تجاوزکارانه و محاصره مجدد دریایی ایران، با گسترش رویکرد فشار حداکثری، ۷ فرد و نهاد دیگر را به بهانه ارتباط با ایران به فهرست تحریم های ضد ایرانی اضافه کرد.

ایران آنلاین:

   وزارت خزانه‌داری ایالات متحده آمریکا روز چهارشنبه ۲۴ تیر ماه در ادامه سیاست‌های تحریمی خود، ۴ فرد و سه نهاد دیگر را به بهانه «مبارزه با تروریسم» در فهرست تحریم‌ها قرار داد.

به گزارش ایرنا، وزارت خزانه داری دولت دونالد ترامپ با تکرار ادعاهایی گفت: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی این وزارتخانه (OFAC) هفت فرد و نهاد را به دلیل مشارکت در یک شبکه بین‌المللی تامین تجهیزات و تسلیحات برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی (IRGC) تحت تحریم قرار داده است.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار ادعاهای واشنگتن مدعی شد: «رئیس جمهور ترامپ به روشنی گفته است که ایران باید خلع سلاح هسته‌ای شود. وزارت خزانه‌داری به هدف قرار دادن و مختل کردن شبکه‌های تهیه غیرقانونی که برنامه‌های تسلیحاتی و ماشین جنگی ایران را تأمین مالی می‌کنند، ادامه خواهد داد.»

بر اساس اعلام اوفک، در میان اسامی افراد تحریم‌شده، نام فردی به نام بهروز نمازی، شهروند ایرانی وجود دارد که به بهانه ارتباط با سپاه پاسداران تحریم شده است.

همچنین شرکت نیکا جت که متعلق به بهروز نمازی معرفی شده، به فهرست تحریم‌های آمریکا افزوده شده است.

در فهرست تحریم‌های جدید آمریکا، همچنین نام دونیا اتایب شهروند ایتالیا، ماریا سلینا و وادیم دروژبین دو شهروند روسیه، نیز در فهرست تحریم‌های ایران وجود دارد.

وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که شرکت ایرانی نیکا جت، شرکت روسی آوراتک و شرکت ونگارد تاکتیکال ساپلای مستقر در نیجریه هستند و این نهادها با بهروز نمازی ارتباط دارند و مشمول تحریم‌های ثانویه شده‌اند.

واشنگتن روز گذشته همزمان با آغاز محاصره دریایی مجدد ایران، بیش از ۵۰ فرد، نهاد و کشتی به بهانه ارتباط با تهران تحریم کرد.

آمریکا از ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۵ (هفتم جولای ۲۰۲۶) در پی ادعای حمله به تعدادی از شناورهای عبوری از جنوب تنگه هرمز، با نقض تفاهم نامه اسلام آباد، بار دیگر نه تنها حملات تجاوزکارانه علیه ایران را از سر گرفته، بلکه محاصره دریایی را نیز از ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه ۲۳ تیرماه مجددا آغاز کرده است.

واشنگتن همزمان با حملات تجاوزکارانه و محاصره دریایی، در حال اعمال تحریم‌های جدید به بهانه‌های مختلف علیه جمهوری اسلامی ایران است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان