واکنش قوه قضائیه به دروغ بزرگ ترامپ: هیچ زندانی آمریکایی از زندان‌های ایران آزاد یا تبادل نشده است

توهمات ترامپ وارد مرحله جدیدی شده است

سیاست

160468
واکنش قوه قضائیه به دروغ بزرگ ترامپ: هیچ زندانی آمریکایی از زندان‌های ایران آزاد یا تبادل نشده است

ترامپ مطابق سنوات قبلی در اعلام خبر‌های دروغین علاوه بر دادن ناسزا به رئیس جمهور سلف خود از ایران تشکر کرد.

ایران آنلاین:

  اوایل بامداد امروز بود که دونالد ترامپ در مطلبی که در فضای مجازی منتشر کرد از آزادی یک زندانی آمریکایی که به گفته او در زمان دولت بایدن و در سال ۲۰۲۴ بازداشت شده بود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری میزان، ترامپ مطابق سنوات قبلی در اعلام خبر‌های دروغین علاوه بر دادن ناسزا به رئیس جمهور سلف خود از ایران هم تشکر کرد.

ترامپ در حالی این ادعا را مطرح کرده است که با توجه به بررسی‌های صورت گرفته هیچ زندانی محکوم و یا جاسوس آمریکایی با مشخصاتی که ترامپ اعلام کرده و یا با هر مشخصات دیگری از زندان‌های ایران آزاد و یا تبادل نشده است.

البته سابقه توهمات ترامپ در اعلام اینگونه اخبار فقط به این مورد برنمی‌گردد، او پیشتر هم در مواردی از جمله اعلام خبر اعدام قریب الوقوع ۸ زن زندانی در پی کودتای دی ماه ۱۴۰۴، اعدام یک پسر جوان در کرج و … گول منابع دروغگوی خود را خورده بود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست