فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

استان‌ها

160874
فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

هواشناسی مازندران با اشاره به شمالی شدن جریان هوا و عبور موج از تراز میانی جو، هرگونه فعالیت دریایی در خزر را از اوایل وقت امروز تا بعدازظهر سه‌شنبه، ممنوع اعلام کرد.

ایران آنلاین:

هواشناسی مازندران روز دوشنبه با صدور هشدار سطح نارنجی پیش‌بینی کرد که دریای خزر در طی این مدت با وزش باد شدید، مواج خواهد شد و برای فعالیت های دریایی مناسب نیست.

به گزارش ایرنا، هواشناسی با بیان اینکه این سامانه ناپایدار جوی مناطق ساحلی و دور از ساحل را نیز تحت تاثیر قرار می دهد، پیش بینی کرد که سرعت وزش باد در مناطق نزدیک ساحل تا ۱۲ و در مناطق دور از ساحل نیز تا ۱۴ متر بر ثانیه برسد که این امر باعث شکل گیری امواج ۱.۵ تا ۲.۴ متری در مناطق نزدیک ساحل و در فراساحل نیز به ۱.۸ تا ۲.۹ متر برسد و برای فعالیت های دریایی مناسب نخواهد بود.

هواشناسی، غرق شدن شناگران، قایق های تفریحی و صیادی و شناورد های صیادی کیلکا، اختلال در ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر و تخلیه و بارگیری شناورها، اختلال در فعالیت شناورهای بزرگ، احتمال وارد شدن خسارت به سازه‌های دریایی و احتمال پاره شدن تورهای صیادی و صدمه به قفس های دریایی پرورش ماهی را اثر مخاطره این سامانه ناپایدار جوی و نسبت به وقوع آن در طی این مدت هشدار داد.

هواشناسی مازندران در این اخطاریه سطح نارنجی علاوه بر توصیه مبنی بر خودداری فعالیت شناورهای بزرگ، انجام اقدامات پیشگیرانه و لزوم مراقبت در فعالیت‌های تخلیه و بارگیری شناورها، شنا و تمام فعالیت‌های دریایی و صیادی را در طی این مدت ممنوع اعلام کرد.

براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه های پیـش‌یابـی هواشناسـی، وضعیت جوی امروز مازندران ابری با کاهش نسبی دما گاهی با رگبار باران، وزش باد و احتمال رعد و برق، روز سه‌شنبه نیمه ابری گاهی ابری با رگبار پراکنده باران و از روز چهارشنبه تا پایان هفته جاری جمعه نیز صاف تا نیمه ابری با افزایش نسبی و تدریجی دما و در ساعات بعدازظهر و شب با افزایش ابر و در دامنه ها و ارتفاعات نیمه غربی استان با رگبار پراکنده باران پیش‌بینی شده است.

آسمان مازندران در روزهای شنبه و یکشنبه آینده صاف تا نیمه ابری و با افزایش تدریجی دما همراه خواهد بود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها