معاون اجرایی رئیس‌جمهور:

البرز در مسیر توسعه و بهره‌برداری از پروژه‌های مهم قرار دارد

دولت

161332
البرز در مسیر توسعه و بهره‌برداری از پروژه‌های مهم قرار دارد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به اجرای پروژه‌های مختلف در استان البرز، گفت: این استان با بهره‌برداری از طرح‌های حوزه آب، فاضلاب و برق و همچنین پیشرفت پروژه‌های عمرانی و صنعتی، در مسیر توسعه قرار دارد.

ایران آنلاین:

  به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور در حاشیه بازدید از روند ساخت شرکت تولیدکننده فیلترهای صنعتی، معدنی و خودرویی در استان البرز، گفت: قرار بود آقای دکتر پزشکیان به استان البرز و شهرستان کرج سفر کنند و از نزدیک با مردم، نخبگان، فعالان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دیدار داشته باشند، اما به دلیل میزبانی از مهمانی از کشور عراق، از حضور در این سفر معذور شدند و بنده به نمایندگی از ایشان به استان آمدم.

وی افزود: از صبح صحنه دلخراش تخریب یک مورد را دیدیم که خوشبختانه همکاران ما و جناب استاندار تمام تلاش خود را برای اصلاح آن انجام می‌دهند. پس از آن، پروژه‌های مختلفی در زمینه آب، فاضلاب و برق به بهره‌برداری رسید که جای تشکر از مدیران استان و همچنین وزارتخانه مربوطه دارد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور ادامه داد: یک بیمارستان نیز مورد بازدید قرار گرفت که مرکز راه است و اخیراً بیمارستان کمالشهر را هم بازدید کردیم که تقریباً در انتهای کار قرار دارد.

قائم‌پناه با اشاره به بازدید از روند ساخت شرکت تولیدکننده فیلترهای صنعتی، معدنی و خودرویی، اظهار کرد: این مجموعه یکی از بهترین کارخانه‌های فیلترسازی شاید در منطقه باشد که توسط سرمایه‌گذار ایرانی و با مشارکت بخشی از یک شرکت خارجی در حال ساخت است و امیدواریم در چند ماه آینده به بهره‌برداری برسد.

وی گفت: این کارخانه 36 میلیون عدد فیلتر تولید خواهد کرد؛ از فیلترهای هوا برای مصارف خانگی گرفته تا فیلترهای مورد استفاده در ماشین‌آلات سنگین و خودروها. ان‌شاءالله با وارد شدن ماشین‌آلات، این مجموعه به یکی از کارخانه‌های معظم و بزرگ استان تبدیل خواهد شد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم کمک کنیم تا این مجموعه در حد توان ما موجب اشتغال و رونق اقتصادی در کشور شود. در رابطه با بحث بودجه و اعتبارات نیز امشب جلسه‌ای برگزار خواهد شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت