سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای افتتاح طرح‌های عمرانی حوزه فرهنگ به اردبیل

دولت

161465
سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای افتتاح طرح‌های عمرانی حوزه فرهنگ به اردبیل

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با هدف افتتاح چهار مجموعه فرهنگی و هنری و شرکت در برنامه‌های مرتبط با هفته گرامیداشت اردبیل وارد این استان شد.

ایران آنلاین:

سیدعباس صالحی عصر جمعه در فرودگاه اردبیل از سوی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، استاندار و برخی مقامات دیگر استان مورد استقبال قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، افتتاح مجتمع‌های فرهنگی و هنری شهرهای عنبران، نمین، کلور خلخال و سینما آزادگان مشگین‌شهر و افتتاح نمایشگاه عکس و اسناد تاریخی اردبیل و غرفه‌های فرهنگی و هنری از برنامه‌های سفر ۲ روزه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان اردبیل خواهد بود.

همچنین شرکت در جلسه شورای سینمای استان و مبادله موافقت‌نامه وزارت ارشاد با استانداری، حضور در جلسه شورای مجمع عمومی استان با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، مدیران کل فرهنگی، ائمه جمعه و فرمانداران، زیارت گلزار شهدای چالدران و غبارروبی بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی، شرکت در مراسم روز شیخ صفی‌الدین و روز اردبیل و سخنرانی در نشست هنر و رسانه از دیگر برنامه‌های صالحی در اردبیل اعلام شده است.

به گزارش ایرنا، سفر قبلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به اردبیل مربوط به ۲۸ شهریور سال ۱۴۰۴ بود که صالحی برای شرکت در سومین جشنواره موسیقی بین‌المللی «عاشیقلار» در اردبیل حضور یافت.

استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت