قائم‌مقام وزیر کشور در بازدید از استودیوی رادیو اربعین:

نقش مؤثر رادیو اربعین در اطلاع‌رسانی به زائران قابل تقدیر است

فرهنگ

161577
نقش مؤثر رادیو اربعین در اطلاع‌رسانی به زائران قابل تقدیر است

قائم‌مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، از نقش مؤثر رادیو اربعین در اطلاع‌رسانی به زائران اربعین قدردانی کرد و گفت: مراسم اربعین یک حرکت اساساً فرهنگی است و تلاش همه ما برای رساندن یک پیام فرهنگی و آن هم پیام نهضت امام حسین (ع) است.

ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، علی‌اکبر پورجمشیدیان، معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، در بازدید از استودیوی رادیو اربعین، با بیان اینکه عوامل رادیو اربعین با عشق و ارادت به امام حسین(ع) و فراتر از وظایف اداری، به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند، گفت: مراسم اربعین یک حرکت اساساً فرهنگی است و همه تلاشی که ما انجام می‌دهیم برای رساندن یک پیام فرهنگی و آن هم پیام نهضت امام حسین(ع) است. در واقع همان کاری که حضرت زینب(س) انجام داد.

پورجمشیدیان، رادیو اربعین را یکی از مهم‌ترین مسیرهای ارتباطی میان مردم، زائران و ستاد مرکزی اربعین دانست و اظهار کرد: بخش قابل‌توجهی از اطلاع‌رسانی‌های رسمی ستاد مرکزی اربعین از طریق این شبکه رادیویی در اختیار مردم قرار می‌گیرد و بسیاری از رسانه‌ها نیز از ظرفیت خبری و اطلاعاتی آن بهره می‌برند.

وی افزود: این شبکه در سال‌های اخیر به رسانه‌ای قابل اعتماد برای زائران تبدیل شده و بسیاری از آنان اخبار مربوط به مسیرهای تردد، وضعیت مرزها و اطلاعات مورد نیاز سفر اربعین را از طریق رادیو اربعین دریافت می‌کنند. ارتباط این رسانه با مخاطبان، ارتباطی صمیمی، نزدیک و مبتنی بر اعتماد است.

رئیس ستاد مرکزی اربعین با قدردانی از تلاش عوامل رادیو اربعین تصریح کرد: برای من بسیار ارزشمند بود که شنیدم بسیاری از همکاران رسانه ملی، در کنار مسئولیت‌های اصلی خود، با انگیزه‌ای قلبی و به عشق امام حسین(ع) در رادیو اربعین فعالیت می‌کنند. این خدمت دلی، کمتر از حضور در مسیر زیارت نیست و امیدوارم خداوند این تلاش‌ها را از همه خادمان و زائران قبول کند.

قائم‌مقام وزیر کشور همچنین با بیان اینکه برگزاری مراسم اربعین امام حسین(ع) چه در عراق و چه در ایران یک حرکت مردمی است و تلاش ما این است که جنبه مردمی مراسم حفظ شود، تأکید کرد: آنچه ستاد مرکزی اربعین انجام می‌دهد تسهیل این حرکت مردمی است. در واقع بخش‌هایی از کار را که امکان انجام آن برای مردم ممکن نیست، ستاد وظیفه آن را بر عهده دارد. به عنوان مثال مواکب و هزینه‌های آن را خود مردم اداره می‌کنند و ما وظیفه داریم در ستاد مرکزی اربعین با همکاری دستگاه‌های مختلف، کارهای زیرساختی را دنبال کنیم.

پورجمشیدیان افزود: الحمدالله با توجه به تجربه خوبی که طی سالیان گذشته به‌دست آمده، کارهای مربوط به راهپیمایی اربعین امام حسین(ع) هر سال پربارتر و روان‌تر پیش می‌رود.

وی همچنین برپایی موکب مشترک بین ایرانی‌ها و عراقی‌ها را در سال‌های اخیر اقدامی ارزشمند دانست و گفت: این اقدام انسجام و وحدت امت اسلامی را بیشتر می‌کند و محبت خاصی ایجاد می‌شود.

معاون صدای رسانه ملی نیز در این بازدید با اشاره به سابقه فعالیت رادیو اربعین گفت: این شبکه سال‌هاست به‌عنوان رسانه همراه زائران فعالیت می‌کند و علاوه بر اطلاع‌رسانی دقیق و لحظه‌ای، تلاش دارد حال‌وهوای معنوی پیاده‌روی اربعین را به خانه‌ها و دل‌های مردم منتقل کند.

احمد پهلوانیان تأکید کرد: همکاران رادیو اربعین با انگیزه‌ای فراتر از وظایف اداری، شبانه‌روز تلاش می‌کنند تا زائران داخل و خارج از کشور، اخبار و اطلاعات مورد نیاز خود را سریع، دقیق و قابل اعتماد دریافت کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار فرهنگ