عضو هیئت مدیره سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد؛

آماده‌سازی زمین برای ساخت ۴۵ هزار واحد مسکن محرومان

اقتصاد

162991
آماده‌سازی زمین برای ساخت ۴۵ هزار واحد مسکن محرومان

عضو هیئت‌ مدیره سازمان ملی زمین و مسکن از اجرایی شدن تعهد آن سازمان در تأمین و تخصیص اراضی حدود ۴۵ هزار واحد مسکن محرومان همراه با آماده‌سازی خبر داد و گفت: این اراضی برای احداث مسکن محرومان در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفته است.

ایران آنلاین:

میلاد امینی، عضو هیئت‌ مدیره سازمان ملی زمین و مسکن تازه‌ترین وضعیت مسکن محرومان را که مورد تأکید رییس جمهور و دولت چهاردهم قرار دارد تشریح کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، امینی با یادآوری اینکه مسکن محرومان در تفاهم سازمان ملی زمین و مسکن و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای احداث ۵۰ هزار واحد در سنوات گذشته به امضا رسید، توضیح داد: بر اساس تفاهم انجام شده مقرر شد، زمین‌های این طرح شناسایی، آماده‌سازی و برای اجرای طرح مسکن محرومان به بنیاد مسکن برای ساخت اختصاص یابد.

به گفته امینی، در اجرای طرح مسکن محرومان تاکنون زمین معادل ۴۴ هزار و ۷۸۴ واحد شناسایی شده است.

وی ادامه داد: کار ساخت این واحدها را نیز بنیاد مسکن برعهده دارد که ساخت برخی از این واحدها شروع شده و در مراحل مختلف پیشرفت است.

به گفته وی، تاکنون اراضی ۲۶ هز واحد با بنیاد مسکن توافق شده است که منجر به واگذاری اراضی با ظرفیت قریب به ۲۰ هزار واحد شده است. با پیگیری‌های صورت گرفته نقشه اجرایی ۱۷ هزار واحد تهیه شده و پروانه ساختمانی قریب به ۱۲ هزار واحد مسکونی تاکنون صادر شده است.

امینی میزان منابع تخصیص شده توسط سازمان ملی را برای آماده‌سازی اراضی مسکن محرومان حدود ۳ همت عنوان کرد و افزود: جامعه هدف این طرح خانوارهای دهک های ۱ تا ۴ و خانوارهای تحت پوشش نهاد حمایتی از جمله کمیته امداد (ره) و سازمان بهزیستی است. منابع ساخت پروژه ها نیز از تسهیلات ارزان قیمت ساخت تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان، کمک بلاعوض نهادهای حمایتی کمیته امداد امام(ره) و بهزیستی از محل تفاهم‌نامه‌ها با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، کمک‌های تخصیص یافته از حساب ۱۰۰ امام(ره) و کمک نقدی و غیرنقدی خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی است.

وی گفت: امید است با پیگیری های انجام شده و همکاری همه جانبه تمام نهادهای مربوطه تا پایان شهریورماه بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی تحویل متقاضیان این طرح شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد