نماینده مجلس: ۱۱۰ همت برای پرداخت طلب گندمکاران تصویب شد

اقتصاد

163945
نماینده مجلس: ۱۱۰ همت برای پرداخت طلب گندمکاران تصویب شد

نماینده مردم شهرستان‌های رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی از تصویب ۱۱۰ همت برای پرداخت باقیمانده طلب گندمکاران کشور خبر داد و تصریح کرد: این اعتبار با همراهی ۲ وزارتخانه جهادکشاورزی و اموراقتصادی و دارایی تصویب و در روزهای آینده به حساب کشاورزان واریز خواهد شد.

ایران آنلاین:

جمشید قائم مقام عصر یکشنبه درمراسم تجلیل از خبرنگاران گفت: افزایش ۲ برابری نرخ خرید تضمینی گندم درسال جاری و وقوع ۲ جنگ تحمیلی و خسارات ناشی از آن از دلایل تاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران بود.

به گزارش ایرنا، وی افزود: اگرچه درسال‌های گذشته پرداخت بهای محصول خریداری شده از کشاورزان بویژه گندم، بیش از ۶ ماه طول می‌کشید اما امسال با همت دولت و همراهی مجلس و اگر جنگ و خسارات آن نبود، بسیار زودتر پرداخت می‌شد.

قائم مقام با تبریک ۱۷ مرداد روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رسانه بویژه محمود صارمی، اضافه کرد: این ایام بهترین فرصت برای تکریم خبرنگاران است که باوجود همه سختی‌ها و مشقت‌ها و نیز جنگ شناختی ترکیبی استکبار جهانی بامحوریت آمریکایی - صهیونیستی علیه ایران اسلامی اما به عشق مردم و نظام جمهوری اسلامی اطلاع رسانی صادقانه را سرلوحه کار خویش قرار داده‌اند.

دشمنان، ایران متحد و قوی نمی‌خواهند

نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: استبکار جهانی نظام اسلامی، وحدت و اتحاد ملی بین مردم و مسوولان و نیز ایران قوی را نمی‌خواهد بنابراین همه تلاش خود را برای آسیب زدن به ایران انجام می‌دهد اما ره بجایی نخواهد برد.

قائم مقام، حضور خودجوش مردم ایران در ۱۶۸ شب گذشته و استقامت و پایداری آنها باوجود سختی‌ها و مشکلات را از دلائل اصلی شکست دشمن در ۲ جنگ سال اخیر و فتنه دیماه پارسال دانست و افزود: این حضور و پشتیبانی و نیز حفظ اتحاد مقدس و ید واحده بودن در برابر دشمنان، ناشی از عجین بودن گوشت، پوست و استخوان همه مردم با نام ایران عزیز است.

وی همچنین با قدردانی از اهتمام ویژه دولت چهاردهم و نیز همراهی دیگر قوا بویژه مجلس شورای اسلامی در ارائه خدمات به مردم و انجام اقدامات عمرانی قابل توجه، اضافه کرد: خبرنگاران باید این اقدامات را برای مردم به درستی تبیین‌گری کنند و با تهیه و تولید اخبار خوب، تاب‌آوری، امیدآفرینی و احساس امنیت را در جامعه ارتقا دهند.

قائم مقام در بخش پاسخ به سوالات خبرنگاران هم گفت: اجرای زیرگذر میدان الله آزادشهر دارای ردیف اعتباری و زیرمجموعه پروژه بزرگ تعریض جاده آزادشهر - خوش ییلاق تعریف شده و با یک همت اعتبار مصوب عملیات اجرایی آن تا پایان امسال حتما آغاز خواهد شد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پروژه ملی تعریض جاده آزادشهر - خوش ییلاق که طی ۲۰ سال گذشته تنها پنج کیلومتر آن تعریض و آسفالت شده بود در دولت چهاردهم با منابع اعتباری مناسب تعریض ۳۰ کیلومتر راه و رفع نقاط حادثه خیز آن در دستور کار قرار دارد.

وی درخصوص اجرای راه آهن اینچه برون - گنبد - آزادشهر - شاهرود هم گفت: اجرای این طرح مهم که مورد تایید رئیس جمهور هم قرار گرفته باتوجه به ظرفیت بالای کشورهای آسیای میانه در تولید غلات و نهاده‌های کشاورزی و نیز منطقه آزاد تجاری - صنعتی اینچه برون، هم اکنون در مرحله انجام مطالعات است و عملیات اجرایی آن هم از محل فاینانس در آینده‌ای نزدیک آغاز خواهد شد.

خبرنگاران یاریگر توسعه گلستان باشند

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان هم در این نشست با تبریک روز خبرنگار و با اشاره به موقیعت ممتاز جغرافیایی و مرزی استان و منطقه آزاد تجاری اینچه برون آن، گفت: این ویژگی‌ها گلستان را در نقطه مطلوب توسعه قرار داده و خبرنگاران و فعالان رسانه باید یاریگر آن باشند.

احمد گلچین با قدردانی از خبرنگاران گلستان در اطلاع رسانی به مردم، افزود: در شرایط فعلی کشور، امیدآفرینی، امیدبخشی و افزایش تاب آوری اجتماعی باید سرلوحه کار فعالان رسانه‌ای این استان قرار داشته باشد.

وی اضافه کرد: مسائل بیمه‌ای و مسکن خبرنگاران گلستان هم درحال پیگیری است و بزودی فراخوان فعالان رسانه‌ای واجد شرایط برای مسکن با اعطای زمین و تسهیلات مناسب انجام خواهد شد.

به گفته گلچین، در بحث بیمه هم تا رفع مشکل ملی بیمه تامین اجتماعی، خبرنگاران می‌تواند از ظرفیت صندوق اعتباری هنر برای پرداخت حق بیمه استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، دراین مراسم که فرماندار آزادشهر و برخی اعضای شورای تامین این شهرستان، معاون فرماندار رامیان و روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی این ۲ شهرستان حضور داشتند ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فرماندار فقید رامیان مرحوم «حسین بای» از خبرنگاران با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

۲ شهرستان رامیان و آزادشهر حدود ۲۰۰ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب اسلامی دارند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار اقتصاد