روسیه از حملات به تاسیسات تولید شهپاد اوکراین خبر داد

جهان

163966
روسیه از حملات به تاسیسات تولید شهپاد اوکراین خبر داد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد پهپادهای این کشور به تاسیسات تولید و انبار قطعات مربوط به شهپادهای اوکراینی حمله کرده‌اند.

ایران آنلاین:

  وزارت دفاع روسیه شامگاه یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای عنوان کرد: در طول روز، پهپادهای تهاجمی به یک مرکز تولید، انبار قطعات جنگی و اجزای شهپادها (قایق‌های بدون سرنشین) که برای حمله به کشتی‌ها و تاسیسات زیرساخت انرژی در دریای سیاه و همچنین شهرهای روسیه در ساحل این دریا، در روستای بلگورود-دنیستروفسکی (۴۰ کیلومتری جنوب غربی اودسا) استفاده می‌شدند، حمله کردند.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری تاس، وزارت دفاع روسیه در ادامه تاکید کرد: در طول روز، از ساعت ۸:۰۰ تا ۲۰:۰۰ به‌وقت مسکو، سامانه‌های هشدار پدافند هوایی ۷۲ فروند هواپیمای بدون سرنشین بال ثابت اوکراینی را رهگیری و منهدم کردند.

مقامات محلی روسیه و رسانه‌های این کشور پیشتر جزئیاتی از حمله پهپادی گسترده اوکراین به منطقه مسکو ارائه دادند که بزرگ‌ترین حمله پهپادی به این کشور توصیف شده است.

خبرگزاری تاس روسیه این تهاجم را «بزرگ‌ترین حمله پهپادی اوکراین» از ابتدای سال جاری توصیف کرده که بسیاری از پهپادها منطقه مسکو، محل سکونت بسیاری از نخبگان روسیه را هدف قرار داده بودند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان