افزایش شمار قربانیان زمین‌لرزه اندونزی به ۱۰۰ نفر

جهان

164979
افزایش شمار قربانیان زمین‌لرزه اندونزی به ۱۰۰ نفر

شمار جان‌باختگان زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری در جزیره فلورس اندونزی به ۱۰۰ نفر افزایش یافت و بیش از ۱۸۰ هزار نفر نیز بر اثر این حادثه آواره شده‌اند.

ایران آنلاین:

 رئیس سازمان ملی مدیریت بلایای اندونزی اعلام کرد، این آمار جان‌باختگان از زمان وقوع زمین‌لرزه در ۱۵ اوت تا ۲۴ اوت را شامل می‌شود و شماری از قربانیان نیز از جمله مجروحان شدیدی بودند که پس از انتقال به مراکز درمانی جان خود را از دست دادند.

به گزارش صدا و سیما، بر اساس اعلام مقام‌های اندونزی، دست‌کم ۱۶۰۳ نفر همچنان به علت جراحات ناشی از زمین‌لرزه تحت درمان هستند و شمار افراد آواره نیز به ۱۸۰ هزار و ۳۲۷ نفر رسیده است.

این زمین‌لرزه همچنین خسارت گسترده‌ای به مناطق مسکونی و زیرساخت‌های عمومی وارد کرده است، تاکنون آسیب‌دیدگی ۷۳ هزار و ۸۱۸ واحد مسکونی و ۱۹۱۵ مرکز و تأسیسات عمومی از جمله مدارس، اماکن مذهبی و ساختمان‌های دولتی ثبت شده است.

دولت اندونزی اعلام کرده است روند امدادرسانی و بازسازی مناطق آسیب‌دیده ادامه دارد و اطلاعات مربوط به خسارت‌ها به صورت مرحله‌ای و از سطح محلات و روستا‌ها تا شهرستان‌ها جمع‌آوری می‌شود.

همزمان، رئیس‌جمهوری اندونزی در نشستی با شماری از اعضای کابینه و فرماندهان نظامی، آخرین وضعیت امدادرسانی و بازسازی مناطق زلزله‌زده فلورس را بررسی کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان