فرمانده نیروی زمینی سپاه:

مردم سیستان‌وبلوچستان شجاع و برخوردار از روحیه انقلابی هستند

مردم سیستان‌وبلوچستان مردمی بی‌نظیر، دیندار، شجاع و برخوردار از روحیه انقلابی هستند

سیاست

165561
مردم سیستان‌وبلوچستان شجاع و برخوردار از روحیه انقلابی هستند

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: مردم سیستان‌وبلوچستان مردمی بی‌نظیر هستند و دینداری، تدین، شجاعت، شهامت، اخلاص و روحیه انقلابی آنان از ویژگی‌های برجسته این مردم است.

ایران آنلاین:

  زاهدان محمد شکوهی فر /  سردار محمد کرمی روز یکشنبه در همایش «امت واحده؛ ایستادگی و وفاق ملی» در زاهدان اظهار کرد: مردم سیستان‌وبلوچستان سرمایه بزرگی برای این استان و کشور هستند و باید از ظرفیت‌های ارزشمند آنان در مسیر پیشرفت و آبادانی استفاده شود.

وی با تأکید بر اهمیت وحدت و انسجام افزود: وحدت تنها یک شعار نیست، بلکه یک سرمایه و عامل قدرت است و گردهمایی علما، معتمدان، نخبگان و مسئولان در کنار یکدیگر، نمونه‌ای از همین انسجام و وحدت است.

فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد اختلاف در جامعه اسلامی گفت: دشمن همواره به دنبال تضعیف وحدت و امنیت است، اما انسجام مردم و حضور آنان در صحنه می‌تواند این برنامه‌ها را خنثی کند.

سردار کرمی با اشاره به شرایط سیستان‌وبلوچستان اظهار کرد: امروز انسجام خوبی میان مسئولان استان وجود دارد و مجموعه‌های مختلف در کنار یکدیگر برای پیشبرد امور و اهداف استان تلاش می‌کنند.

وی با قدردانی از استاندار سیستان‌وبلوچستان افزود: از استاندار و همه مسئولان دولتی که برای خدمت به مردم تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم و استاندار نیز اراده خوبی برای پیشبرد امور دارد و باید به این روند کمک کرد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه ادامه داد: این وحدت و انسجام باید روزبه‌روز تقویت شود و همه مسئولان، علما، نخبگان، معتمدان و مردم در این مسیر نقش دارند.

سردار کرمی با تأکید بر مردم‌محوری در حوزه امنیت و اقتصاد گفت: امنیت پایدار، امنیت مردمی است و اقتصاد پایدار نیز اقتصاد مردمی است؛ هرجا مردم حضور داشته باشند، موفقیت بیشتر خواهد بود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی سیستان‌وبلوچستان اظهار کرد: این استان در حوزه اقتصاد دریا، کشاورزی، معادن، کریدورها و اقتصاد شهری ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد و باید برای استفاده از این ظرفیت‌ها و تبدیل آنها به فرصت‌های سرمایه‌گذاری و اشتغال تلاش کرد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه افزود: سواحل، آب، خاک، معادن و موقعیت جغرافیایی سیستان‌وبلوچستان، ظرفیت‌هایی است که خداوند در اختیار مردم این استان قرار داده و باید با قدرت و قوت از آنها برای توسعه استان استفاده کرد.

سردار کرمی با تأکید بر ضرورت توجه به جوانان گفت: باید برای جوانان فرصت ایجاد شود و زمینه‌ای فراهم کنیم تا آنان بتوانند در مسیر پیشرفت استان نقش‌آفرینی کنند.

وی خدمت به مردم را وظیفه اصلی مسئولان دانست و اظهار کرد: مسئولیت باید فرصتی برای خدمت به مردم و حرکت در مسیر آبادانی و پیشرفت باشد.

فرمانده نیروی زمینی سپاه در پایان خاطرنشان کرد: با حفظ وحدت، انسجام و برادری و با حضور مردم و مسئولان در میدان، می‌توان مسیر توسعه و آبادانی استان را ترسیم کرد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست