کشتی آلاینده خلیج فارس در آب های هرمزگان توقیف شد

استان‌ها

165630
کشتی آلاینده خلیج فارس در آب های هرمزگان توقیف شد

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: به دنبال تخلیه مواد نفتی از یک کشتی در خلیج فارس و آلوده سازی محیط زیست دریایی، کشتی متخلف توقیف شد.

ایران آنلاین:

اسماعیل مکی زاده افزود: به دنبال انتشار تصاویر مردمی از تخلیه مواد نفتی به دریا در محدوده لنگرگاه بندرعباس و گزارش این تخلف، گروه‌های کارشناسی و پاکسازی به محل اعزام شدند و کشتی عامل آلودگی را توقیف کردند.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: کشتی توقیف شده از نوع فله بر و حاوی کالای شکر بود که ترکیبی از روغن سوخته، آب کف موتورخانه (بیلج‌واتر) و لجن‌های صنعتی را به دلیل نقص فنی در موتورخانه، مستقیم به دریا ریخته است.

معاون بنادر و دریانوردی هرمزگان توضیح داد: با توجه به جریان آب، آلودگی‌ها به صورت چندین لکه کوچک در دریا پراکنده شده بود که گروه‌های پاکسازی موفق به مهار و رفع آن شدند.

به گفته مکی زاده این کشتی در حال حاضر توقیف شده و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شده است.

 روز گذشته کلیپی در فضای مجازی منتشر شد که در آن سرنشینان یک قایق، هنگام عبور از کنار یک کشتی درباره تخلیه روغن موتور توسط این شناور توضیح داده و از آلودگی خلیج فارس اظهار تاسف می کردند.

این در حالیست که طبق کنوانسیون بین‌المللی مارپول، همه امکانات و تجهیزات لازم برای دریافت و مدیریت صحیح زائدات کشتی‌ها، در همه بنادر تجاری و نفتی کشور فراهم شده است تا کشتی‌ها هیچ آلودگی را وارد دریا نکنند.

 

 


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها